vinter!





hej & hå :) nu är jag här igen! sitter och lyssnar på lite bra musik, håkan hellström med andra ord. haha. snart ska jag nog ta och messa emilia eller något, har lite halvtråkigt. & tyvärr har jag redan sett klart min dvd med säsong ett av greys anatomy, usch vad snabbt det går. och jag har kommit på att jag hemskt gärna vill till london, vill bara packa en väska och åka ner där och bo hos sarah. men det går inte. jag är så jävla trött på helsingborg just nu. att rykten sprids som en löpeld, att alla vet vem alla är och att det bara snackas en jävla massa skit. att behöva gå runt o oroa sig för vad man gör och vem som kommer prata om det. verkligen så himla jobbigt. vill iväg dit ingen vet men jag är och bara vara jag. orkar snart inte mer att någon alltid dömmer och har synpunkter på vad man gör eller ser ut eller säger.

men sen en sak till som jag kom på när jag satt och lyssnade på lite gammal musik, egentligen så har jag förändrats så jävla mycket det här året. verkligen. blivit som en ny person, växt som fan innuti och utvecklats som aldrig förr. jag har blviit mycket säkrare på mig själv, och det känns ju jävligt skönt att kunna säga att man faktiskt kan känna sig nöjd med sig själv. jag tycker oftast att jag är en bra människa. och om man tittar på gamla bilder från förra året, oh my god säger jag bara. haha så underligt att jag kanske sitter exakt såhär nästa år också, och funderar på hur liten jag var då och på hur lite jag visste.

nu ska jag gå mot köket och hämta lite kakor som min mamma varit gullig och bakat. eller kanske ska jag orka ställa mig och göra hjärtformade pannkakor? så får det nog bli. puss



äsh



tycker egentligen inte om den här bilden alls, men jaja.


nu vet jag iallafall sanningen. & det gör på ett sätt ont. jag trodde, var så säker.
det känns meningslöst, jag vet ju ändå hur det slutar. att det inte går. det kan inte fungara. till slut slutar det. och allt går sönder. men vad är det då för mening med att söka? att kämpa för motsatsen? man vet ju ändå precis hur det kommer sluta. iallafall jag. man kanske på något sätt vill förändra, uppnå det omöjliga. göra det möjligt, bevisa att det visst går. men gör det de? jag tror inte det. för vad jag varit med om nu, tyder allt på motsatsen.



shinylicious



tänkte bjuda på en bild innan jag lägger mig, puss


juletider



jadu, tjosan får man väl säga. hemskt hur längesen jag va inne här! om man tänker efter så är det väl inte så konstigt, det har ju varit jul kaos nu ett bra tag. men nu är julen över, kan man väl säga. och jag fick precis det jag vill ha i julklapp, min älskade systemkamera. <3 så nu blir det väl ett par fler bilder än tidigare antar jag! imorgon ska jag iaf ut och se om frosten ligger lika bra på buskarna som den gjorde idag, blir antagligen någon bild därifrån då. men nu är klockan tre och jag måste lägga mig. puss :)



snyftfilmer

hejhej! idag har jag varit i skolan, det var sån innebandy turnering mellan elever och lärare. lärarna vann. :p
Sen gick jag hem, var lite med kompisar, sen kom jag hem, åt. satte mig vid datan lite. och nu ska jag gråta till titanic med min syster. snyft. man får väl zappa mellan titanic och bodyguard, efter som de båda är sånna snyftfilmer.
passar bra, :) puss! kärlek till er alla!





sorry!

oj, har inte skrivit på hur länge som helst! blame it on me.
har inte haft så mycket tid faktiskt. det har hänt grejer hela tiden. men nu tänkte jag iallafall dra till igen. ja, och dum som jag är så har jag inga pengar kvar nu i december. :( handlade presenter till mina två småsyskon för 400kr! hur kunde jag? sen så slösade jag bort resten på massa onödiga saker. Så nu sitter jag här 13 December, Luciadagen. UTAN en krona. Så jag får väl jobba i pappas djuraffär när jullovet börjar eller något. Då har jag iallafall lite pengar till julklappar. Men det löser sig! Nu ska jag klä på mig, har nämligen inte gjort det ännu.. och jag lovar, jag ska bli bättre på att blogga! kärlek till er alla!



RSS 2.0