Here i am

Jippiyaya. VG på so/svenska provet idag och det satt fint ! Haha, jag hade faktiskt inte pluggat så mycket, så jag är nöjd! Haha. Nu sitter jag på mammas jobb och vi ska typ hem nu.
sen vill jag bara säga också att 24 november är värsta datumet någonsin. jag svär. jag har knappt åtit något på två dagar. Och kräkt två gånger. Och bara gråtit och gråtit. jag vill bara att det här ska ta slut, att jag ska vakna från den här jävla mardrömmen. men det kommer jag antagligen inte göra, men det kommer ta ett bra jävla tag att inse att det inte är vi längre. för jag trodde att det skulle vara det föralltid. Men nu måste jag sticka. Puss

Alicia hansson,

Hej!


Hej alla tjejer och killar. Hihi. Ville bara säga hej faktiskt, nu måste jag dra mig mot ytterdörren. Mamma tjatar på att vi ska åka. Haha I eftermiddag ska jag till Malmös Högskola med mina käkar på stresshantering. Ska nog gå bra. Ni får ha det så gott, så hörs vi snart. puss


Dags nu!

Haha ojdå, det var visst ett tag sen. Jag skäms lite. Men inte så mycket, för jag har haft så mycket annat för mig. Det har väl inte direkt hänt mig så mycket, inget intressant att berätta om iallafall. Mest småsaker. Idag har jag varit på väla med pappa, inhandlade en liten väska på h&m med lång axelrem och en topp på JC. Annars inget speciellt, fikade och sånt mysigt. Ikväll blir det gäster och mumsig mat. Ha det så bra,
Forever yours


hej

ojdå, det var läängesen jag skrev. har inte haft tid. det har inte hänt något speciellt faktiskt. först skolan varje dag, sen hem. sen ingenting. fast idag ska jag på träning, så måste typ gå nu, för ska cykla dit. o vem vet hur lång tid det tar? :o det haglade förresten precis här utanför. himlen öppnade sig o så lät det bara svosch. fast det slutade efter ungefär 1 minut.. :p nu ska jag gå. kärlek till er alla!




4 dagar


Herregud, jag kom nyss på att det var fyra dagar sen jag postade ett inlägg till bloggen. Herremingud. Men jag har haft så mycket att göra, varit väldigt upptagen och prioriterat annat än datorn de senaste dagarna. Kompisar, badminton med familjen, fika med kusinvitamin och att träffa älskling. Det har varit en del plugg också. Men ja, så blir det ibland. Och tyvärr ser det inte mycket lugnare ut framöver. Två prov redan nu i veckan, och däribland ska jag hinna planera in några träffar med både älskling och kompisar. Så det blir lite tufft att hålla bloggen igång nu, men ja. Ni hör av mig när ni hör av mig helt enkelt.
Idag hade vi friluftsdag, först klockan 11 blev det en timmes skridsko, sen 2 timmars lunch som spenderades på mcdonalds och därefter 1 timmes bowling. Jag gjorde faktiskt 7 strikes och en del spärrar. Haha inte trodde jag att jag hade sån talang. Haha men nu ska jag nog kolla vad som går på de olika kanalerna. Vi hörs!


old times.

tjolahopp! :)
kom nyss hem från pappa, såg världens bästa film! Taken hette den, skitbra!! Har sovit över med josefine och rebecka i helgen också, riktigt kul hade vi! :) Åkte hem i eftermiddags typ, och åkte till väla med pappa och köpte innefotbollsskor, fina faktiskt, ;) Sen skjutsa pappa mig hem till mamma, och så nu har jag lovat Agnes att spela The Sims 2 med henne, det var gamla tider när jag spelade det. Haha, nu ropar hon, måste sticka! kärlek till er alla!



so long!

Hej!
Varit i skolan idag, som vanligt. Spelade Badminton, och det är kul, :) Sen kom jag hem, och har inte gjort något speciellt sen dess, ska snart fota, pappa hämtar mig och Matilda typ vid halv sju- sju tror jag. Sen åker jag hem till pappa och stannar där i helgen :) Nu ska jag ner och fixa lite grejer, ;) kärlek till er alla!

tröttis.

Hej! Kom hem från träningen typ klockan Sex, åt kvällsmat, duschade och sen gick jag in på mitt rum, och där somnade jag, sov i en och en halv timme ungefär. Vad trött jag är. Tror jag går och lägger mig tidigt ikväll. Imorgon blir det slöjd, idrott och NO. kul! Fast nu ska jag se lite tv. kärlek till er alla!

Åh

Jag planerar lite inför ett långt inlägg, eller funderar lite iallafall på hur jag ska formulera mig och sånt :) Känner inte riktigt att jag haft lika mycket tid för bloggen den senaste dagen, inläggen har mest ramlat in i sista sekunden innan jag har skullat iväg någonstans eller när jag skulle göra något annat. Tyvärr är det precis samma nu, jag ska dra mig ut i hallen och dammsuga både där och lite på andra ställen runt om i lägenheten. Efter det blir det antagligen en stunds glosplugg inför nästa fredags tyskaprov. Så ja, jag ska kila igen. Hoppas ni har det bra där ute !

Forever yours

kort inlägg.

Hej!
Kom precis hem, ska byta om nu och sen ska jag gå till lucille så drar vi till fotbollen.
Hade förresten prov idag, i SO, var skitsvårt! men det gick nog bra, ;) nu måste jag gå.
kärlek till er alla!


Godmorgon!


Godmorgon alla glada! Klockan är lite över sju och om drygt 20 minuter drar jag till skolan. Första skoldagen nuju på två dagar, ska faktiskt bli skönt att komma tillbaka till klassen. Helt sjukt hur mycket man kan sakna dom över två dagar? :s Men iallafall, det gör jag och det ska bli kul att ses igen :) Nu ska jag äta frukost, puss
Forever yours


LYSANDE!

Hej! Blev precis klar med Lamp-Projektet som jag ska ha till NOn, var faktiskt kul och göra den. Använde mig utav Mickes hjälp också! ;) Jag hann inte se greys anatomy, Lamp-Projektet tog längre tid än vad jag trodde, men det blev iallafall LYSANDE!  haha! iallafall,  Så jag ska snart ta en kopp vaniljte, en mangofrukt och slå mig ner i puffen och se på Världens Härligaste Män! Men först! Ska jag göra mitt Photoshop kollage! Om jag inte hinner slänga in ett inlägg ikväll, så får ni ha det skitbra! kärlek till er alla!


min kväll.

Kom typ nyss hem från utvecklingssamtalet, hyfsat, helt okej faktiskt! :) kändes skönt och få det gjort! har varit så nervös, men det var inte så farligt.. Nu ska jag iallafall plugga lite NO och SO. Sen ska jag se greys anatomy, äta grapefrukt o dricka ett nytt te som jag köpte idag, sedan efter greys anatomy ska jag göra ett photoshop kollage! ni får se resulatet antingen ikväll eller imorgon! :) Innan idag, när jag satt på bussen, så lyssnade jag på jullåtar på min iPOD, och då insåg jag hur mycket jag längtar till julen.. riktigt mycket alltså! har faktiskt redan valt ut kläder och allt till julen, ;o måste ju vara förberedd! :) Fast nu måste jag plugga, annars hinner jag inte bli klar innan greys börjar!
kärlek till er alla!

Latmask

Jag måste bara berätta att jag ska ta bussen från Maria Park vid 16.58, bara för att åka en hållplats och vara vid Kryddlandet 16.59. Jag orkar inte gå i mörkret. Haha . Också är jag mörkrädd. Hhih. Det tar faktiskt en kvart att gå för mig.
Forever yours

lite allmänt ..

Hej!
Här sitter jag, lite mindre nervös kanske inför utvecklingssamtalet.. men pirrig i magen!  Är trött på alla som ljuger! De man trodde man kunde lita på som mest sviker en.. tråkigt, men sant. Iallafall, sitter här & lyssnar lite på musik. family portrait med pink. riktigt bra är den enligt mig :) måste faktiskt säga att ni börjar bli dåliga igen på att kommentera bloggen! :o speciellt nu när vi fått ny design o allt! hehe, Alicia sitter i sängen brevid mig och läser Chic och gör konstiga ljud.. jaja, alla är vi olika! och tur är väl det! hahaha! kärlek till er alla!




Puggpluggplugg


Ah. Det är så skönt på petersvenskolan om man tänker efter, vi har inte alls så mycket läxor som på Mariapark, men ändå. När man väl har vant sig vid så här lite läxor blir det plötsligt mycket på något konstigt sätt. Haha. Men nä, det är faktiskt inte så farligt. de enda läxorna den här veckan är de två vi fick till våra hemstudiedagar, 2 läxor som tar typ 2 timmar samanlagt på 2 lediga dagar? Det är skönt om något! Men iallafall, nästa vecka är det två prov och eftersom jag vill höjas i både Tyska och Svenska/So så ska jag jobba stenhårt. Just nu ligger jag på G+ i Tyska och VG i svenska/so. Vid fem drar jag hem till Pappa och Jenny och då ska Jenny hjälpa mig lite med den Franska Revolutionen, hon är typ utbildad i So, så det går nog bra ska vi se. Haha. Men ja, nu ska jag nog fortsätta skriva lite på min Tyska, blä muntlig redovisning nästnästa vecka och jag vill få bra i det.


 

Forever yours

Utvecklingssamtal? Blä!

Hej alla!
Sitter hemma hos Alicia, blev nyss klar med min matteläxa. skönt! Jag är ganska nervös eftersom jag har utvecklingssamtal, och efter att ha hört Alicias resultat, vilket var toppen.. är jag ganska nervös! Men får väl se hur det går, informerar mer om det senare, ;) Nu ska jag träna lite på mina engelskaglosor som jag har kvar. kärlek till er alla!



vad tycks om den nya designen?


Onsdag

Godmorgon får man väl säga för min del, klockan ärjust nu precis 10. Det är verkligen en höstig dag idag, om man tittar ut genom fönstret ser man bara halvnakna träd i orange, rött, gult och grönt. Höst är fint tycker jag. Maja sover fortfarande här bredvid, jag tror inte att det är någon som är förvånad? Haha. Snart ska jag ut i köket och äta lite frukost och börja på min matte. Det är ju bara 10 uppgifter, så det går nog hyfsat snabbt. Senare idag ska jag börja plugga lite till nästa veckas prov, So/svenska och Tyska. Hoppas det går bra, vill höjas i båda dom ämnena så ja, får väl jobba på en del idag då. Ha det,
Forever yours

Ah äntligen!

Ah, hoppas ni lägger märke till att bloggen fått ny design? Vi har iallafall suttit med den i fyra och en halv timme för att få den precis som vi vill ha den, och vi är nöjda! Ni får gärna komentera? Den är iallafall lite mer personlig än den förra.
Nu sitter iallafall jag och Maja här och är hur trötta som helst, eller iallafall jag! Haha. Klockan halv 6 var jag på utvecklingsamtal, det gick hur bra som helst. Men ja, nu ska vi nog hoppa i säng och imorgon blir det plugg för vår del, och på kvällen drar vi ner till Ps för Majas utvecklingsamtal. Usch, säger Maja. Nejmen nu ska vi gå mot toaletten och borsta tänderna. Båda är så trötta att vi skrattar åt allt nämligen, det är inte bra.
Just nu är meningen "bananskal med mjöl och lite socker" riktigt kul, vi är FÖR trötta nu. Åh herregud.
Forever yours,


Hemstudiedag


Igår kom Maja och då såg vi Sex and the city till klockan halv 12, sen somnade vi väl någon gång runt 12. Idag har vi bara tagit det lugnt, sov till ungefär elva och sånt. Nu ska vi dricka te och göra våra hemstudieuppgifter som vi fick igår och senare idag kommer antagligen ny design + header :) Vi avgudar er, puss
&

strandkänslor




Bjuder på två bilder från sommaren 2007, lite sisådär innan jag ska dra på mig jackan, fälla ut ett paraply fyllt med rosor och bege mig ut i regnrusket för att möta Maja vid Hemmakväll. Ni hör av mig,

Rolig eftermiddag


Hejsansvejsan! Idag drog jag till skolan 4 minuter över åtta och hade matte, engelska, svenska/so och tyska. Det var alla lektioner för dagen, riktigt skön måndag om man säger så! På engelskan fick vi ut våra prov som vi gjorde för ungefär 1 månad sen, är faktiskt riktigt nöjd! VG+. Efter skolan satt jag och väntade på Maja medans hon hade mentorsansvar och städade, underhöll mig med att prata med Nathan och Jack. Grattis Nathan förresten, Iallafall så tog jag, Maja och Jack 5an vid halv fyra eller något sånt kanske, men Jack hoppade av redan vid Knutan. Haha. Så drog jag och Maja till hemmakväll och där träffade jag Anton och Max. Drog hem till dom medans Maja skulle träna och träffade folk utanför honom. Sen såg vi tre Jackass 2, riktigt äcklig film. fyfan! Iallafall, nu ska jag och mamma ut en sväng med Wilma och senare kommer Maja. Då hyr vi antagligen Sex and the city och sen sover hon här. Lediga imorgon. Ni hör av mig, puss


måndagmorgon


Bjuder på en bild sådär nu på måndagsmorgonen :) gillar hur den är redigerad, så rå på något sätt, inget är dolt, snarare förstärkt. Ni får gärna komentera, för det vore kul att veta vad ni tycker? :) Nu ska jag äta frukost och sen tar jag bussen till skolan. Ni hör av mig ikväll, puss

ikväll

kom precis hem. varit ute och gått med min kära iPOD och Lucille. Lucille gick in och köpte godis. Men jag lyckades hålla emot, och köpte bara en ramlösa :o haha, och nu, resten av kvällen, ska jag först sitta lite vid datorn, sen ska jag bänka mig framför tv:n med en stor kopp te. mums! sen i reklampauserna ska jag fota lite. :) Imorgon blir det fotbollsträning klockan 6. Får skynda mig hem från skolan eftersom jag har mentorsansvar, vilket innebär att jag ska städa.. rätt mycket.. och gud vet hur lång tid det tar för mig! Men jag hinner. Ska snabba mig! :) jaja, ha det bäst ! kärlek till er alla!


dirty


Här sitter jag med näsan i det senaste numret av Chic, eller snart iallafall. Jag är jätte nöjd med mig själv för en gångs skull, jag har nämligen lyckats installera photoshop cs 3 på datorn hos mamma med pappas inte helt lätta beskrivning. Men tillslut gick det och jag är glad att jag har honom, sånt datorsnille. Men iallafall, satt och exprimenterade lite och det resulterade i bilden ovan. Inte den snyggaste, men har mest testat olika effekter ihop och sånt. Iallafall, snart ska vi äta något och imorgon blir det skolan. Tisdag och onsdag är hemstudiedagar, riktigt skönt! Nu ska jag läsa lite ur Chic, ni hör av mig! <3

skärpning..

Var bara tvungen att slänga in ett inlägg till. Jag tycker faktiskt ni är rätt dåliga på att kommentera. Skärp till er va!

hahaha! kärlek till er alla!


julpanik :o



Maja satte ord på mina känslor de senaste veckorna. PANIK. Hur ska det lösa sig med pengarna till julklappar? Men jag får köra på ett säkert kort den här julen, köpa småsaker och typ göra något fint av billiga saker. Haha. Nejmen det kan faktiskt bli fint. Också vet jag redan vad jag ska ge mormor tror jag. Men det är skitsvårt, ska ju köpa till hu rmånga som helst, 3 kusiner, syster, mamma, pappa, mormor, morfar, farmor, farfar, oscar & maja,. Aj vad många. haha. Men de tlöser väl sig? Antagligen. Men visst är det mysigt med jul? Snö. Varm choklad. Pepparkakor. Lussebullar. Allt sånt. Klä julgranen, och bara lukten av gran är hur underbar som helst! Men ibland saknar jag faktiskt sommaren också lite, men bara lite. För den här sommaren var inte den bästa någonsin, bara en massa saknad hela tiden. Men ändå, stranden, semester, saft och sena kvällar ute med kompisar. Men nu måste jag börja städa och packa ner mina kläder till mamma. Sen bär det av på kalas i Lund. Ni hör av mig, like always. Puss

dyrt med jul..

kom precis på att det kommer bli en svindyr jul för mig! jag har 1000:- att spendera i december.  och då ska jag köpa julklappar till alla mina fem syskon, mamma, pappa, och alicia! hehe, fast sen får jag ju säkert pengar på julafton också av tjocka släkten.. ;) det löser sig! frågan är nu bara vad ska jag köpa? har faktiskt redan nu börjat fundera på det.. tror jag har kommit på en del grejer, men det är ju hemligt! ^^ ska ner och dricka espresso nu, mamma fick ju en espressomaskin när hon fyllde år. och så ska jag äta cheesecake och chokladbullar. när man har gäster får man faktiskt gotta sig tycker jag! :) det regnar så ruskigt ute idag. men det hindrar mig inte. På med den nya vinterjackan och vantarna! jag ska ut och powerwalka! regnar det, så får kameran stanna hemma.. men iPODen ska med iallafall! det är bestämt. kärlek till er alla!


baka, baka kaka.

har precis varit på väla med mamma. handlat en jacka och vantar på stadium. :)
skulle igentligen gått och sett hif-göteborg, men det regnar så mycket så det blev ändrade planer.ska stanna hemma och baka cheesecake med mamma, haha, vi ska ha gäster senare. nu måste jag gå. kärlek till er alla!!



såg precis texten Alicia skrivit. jag älskar dig Alicia! :)
du är min etta! föralltid vi, inget eller ingen ska komma mellan oss.
släpper dig aldrig! från 2001 - tills jag dör.
du & jag föralltid. - & lite till.


bilder från 2007.

minnen från januari


Vilka minnen de här två bildern är. Helt sjukt faktiskt hur tydligt jag kan komma ihåg det. Den första bilden är tagen den 2 januari 2008. Drygt en vecka efter att vi blev tillsammans, tror till och med detta är trdje gången vi träffades över huvudtaget? Iallafall var detta den dagen då vi strulade första gången. Shit vad längesen egentligen. Båda var hur fega som helst ;) Andra bilden är tagen den 30 januari. Dagen vi träffade Sillen och Matilda i 15 minuter. Det tog typ sisådär tio minuter innan vi gick med på att kyssas och att dom skulle ta foto. Haha, iallafall så är det den första bilden på oss när vi kysser varandra. Så det är minne det med. Jag sitter och tittar på jättegamla bilder, så hittade jag en massa från i januari och december. Men iallafall, klockan tre ska jag och familjen till Lund idag igen, på kalas hos kusinerna. Ni hör antagligen av mig efteråt, men sen har jag en vecka hos mamma utan photoshop. Ajdå.

Min älskling, <3

Bild från 2006

Jag kom bara att tänka på hur mycket du betyder för mig Maja. Det är helt sjukt att en annan person kan betyda så mycket för en. Du är som en syster för mig, och har alltid varit. Vi började umgås 2001. När jag och familjen flyttade in 15 meter ifrån dig. Jag minns fan hur vi träffades som om det vore igår. Jag skulle ut och åka rollerblades och Sten sa att du också ville vara med. Och sen bar det av över asfalten, ungefär en minut innan du trillade och satte dig på rumpan. Haha, upfostrad som man var sträckte jag ut handen till dig och ville hjälpa dig upp, men du bara snear mig och tar dig, inte helt problemfritt upp själv. Haha, envis redan då. Men åh du är fan den bästa man kan ha, helt fucking underbar är du! Alla våra år tillsammans, alla minnnen. Alltså du ingår fan i min familj, och ingenting kan någonsin förstöra det vi har. I don't wanna miss a thing, <3

Ni hör av mig, <3

godnatt? godmorgon?

Kan inte sova. Kan typ inte det nu förtiden. ingenaning varför. Är riktigt trött. Men kan inte somna. Har ont i nacken. Jag är hungrig. Och törstig. Oj, vad jag klagar. Ska faktiskt ta o lyfta röven för en gångs skull och gå ner därnere och ta bort sminket, borsta tänderna och så. Imorgon ska jag iallafalll ut o powerwalka, :D ja, det ska jag. med min iPOD. ska gå runt, runt och runt... och jag ska ha min kamera med mig ofcourse! Nu ska jag ner o fixa mig klart till sängs! kärlek till er alla!



in action


Hej allihopa. Jag är så fruktansvärt arg nu. Eller kanske inte direkt arg. Mest ledsen. Besviken. Trött. Ahhh, jag blir snart galen. Men jag är ändå fast besluten. Som jag nästan aldrig varit förut. Men nog om det. Jag kan berätta om kvällen i lund istället om ni nu vill veta? :) Ja, vi körde då dit och så åt vi på norra europas bästa pizzerior, enligt mig och pappa. Hahah, sen fick vi bråttom till Lunds stadsteater, eftersom det var där vi skulle se 500. Så satte vi oss och sen började det. Ihh vad bra det var, så jävla roligt att jag skrattade konstant! Haha. Ni borde se den, riktigt kul. Sköna killar detdär! Men snart ska man väl sova, antar jag... Ni hör av mig sötnosar! :)

"huaing-who? huaing-who are you talking to?"

/ alicia

show me life.

hejhej, :)
gosh, har inte gjort nånting idag, varit hemma framför datan hela tiden.
förutom när jag stack bort till cafeét och köpte glass, hehe, :) har fotat idag. ganska mycket faktiskt, ;) och imorgon blir det hif-göteborg. spännande :). har förresten fått den robyn, - show me love på huvudet. har nynnat på den hela dagen... nä, nu ska jag ner och vara lite social faktiskt. ska se film med mamma och micke. indiana jones! here i come!  haha iallafall. kärlek till er alla!




today.

hallå ;)
vaknade klockan 10 imorse. pigg var jag iallafall.
gick ner och åt frukost, duschade, eftersom jag inte hann göra det igår. sen såg jag barbiefilm med min lillasyster. hehe.. sen gick jag upp och satte mig vid datorn.och klockan är redan tjugo över ett och jag går fortfarande omkring i mina sidenkalsonger och sovtröja! så nu är det nog dags att göra v sig. kärlek till er alla!



  

Näsblod

JAG MÅSTE BARA SÄGA ATT JAG HAR NÄSBLOD OCH ATT JAG SITTER MED BOMULL I NÄSAN.



lördag!

Tjolahopp! Här sitter jag och myser i älsklings sidenkalsonger som jag lyckades få med mig hem igår :) Hihi. Igår då, jag tog tåget till Glumslöv med Felicia och gick hem till Oscar. Letade rätt på nycklen, och i det där laget hade det både börjat ösregna och jag var kissig. Men så hittade jag den tillslut och gick in och sånt, älskling skulle inte komma förrän om 1 timme eller något. Så tittade jag lite på tv och åt lite och sen gick jag upp och la mig i hans säng och hann nästan precis somna när han kom hem :) Så kom han upp och la sig hos mig, så mös vi lite och sånt :) Så retades vi lite och sen duschade vi innan hans föräldrar kom hem. Mysig dag! Och nu kommer vi kanske inte ses på en vecka eller något sånt. Usch. Men idag då, ja, ikväll ska jag, Jenny och pappa ner till Lund vid halv 6, och sen run nio ska vi se 500 med dom från HipHipp :D Kul! Hoppas ni få som läser har det bra, Ni hör av mig



i'm back!

Hej!
Förlåt för världens sämsta uppdatering. men mitt internet har krashat och funkar bara då och då, så fort jag får möjligheten att skriva ett inlägg så gör jag det. Internetet kommer nog att vara återställt inom några dagar bara.
Iallafall. Kom nyss hem. Varit ute lite. Dricker en kopp te nu, mums! Ska ner och ta en snabb dusch innan jag kryper ner i sängen. Är riktigt trött faktiskt. Klockan är bara halv tolv, och jag som nästan aldrig är trött på kvällarna.. Skönt med helg iallafall. Ska nog ta det lugnt imorgon för och eftermiddag, sen på kvällen kanske jag ska iväg.Måste börja plugga snart också. Har prov nästa vecka. SO prov.. Vilket INTE är mitt favoritämne. Men det löser sig. Det gör det alltid!  kärlek till er alla.


(väldigt gammal bild)


torsdag !


Hejhej! Nu sitter både jag och Maja här och, ja vad gör vi egentligen? Mest skämtar som vanligt om hur konstiga saker som helst. Typ rödhakar. Och rövhakar. Men ändå, kul har vi  :) Vi har ätit varma kopper och konstigt nog gräddbullar, hihi. Jätte konstigt.... Maja meddelar att hennes internet krashat och att det kanske inte kommer igång på några dagar, men ni hör av henne när hon fixat det, det lovar jag. Ikväll har jag inte så mycket planer förutom Maja då, och typ att läsa en so/svenska grej från skolan. Maja kommer ha fullt upp med att ta hand om mig, haha. Eller tvärtom ;) Nu kom jag nyss på världens roligaste sak, eller snarare häftig! Vi såg ett stjärnfall häromdagen. Det var fint, Majas första och hon började nästan gråta av lycka. Haha typiskt Maja! Men det var allt från oss, du hör av mig.
&

Shalala


Jag sitter här med en knut på huvudet och med en stickad kofta från Gina Tricot. Det är helt sjukt hur mysiga höstkläderna är! :o Stickat, mossgrönt, rött och marinblått, leggings, knästrumpor och stövlar. Det är ungefär de sakerna jag tänker på när jag hör höst+kläder.  Och en stor, varm och dunig jacka såklart som man skulle kunna drunka i. Nu väntar jag på att Oscar ska ringa igen och efter det ska jag nog hoppa ner i ett varmt skönt bad. Längesen jag badade tror jag minsann, helt underbart att göra en regnig höstdag när man precis varit ute. Får väl släpa ner Oscar i ett bad med mig också, det är mysigt om något! Nä, nu borde han verkligen ha ringt. Han skulle ju bara kolla en sak? Äh, jag får väl ringa honom då. Haha. Imorgon dyker det kanske upp ett inlägg från Maja? Hon tog bussen till sin pappa innan och jag tror hennes internet ska fungera där? Om ni har tur! Varför svarar inte Oscar? Typiskt. Ni hör av mig

Myskväll

Dagen har varit hyfsad, skolan har varit ganska seg. Har haft ont i magen hela dagen och inte blev det bättre av att vi fick ut våra musikprov. Visst, jag fick godkänt. Men ändå. Jag har så lätt för att bli besviken på mig själv. Fick även tillbaka en argumentationstext, vg därja :) Satt fint. Kvällen är helt fullspäckad. Såfort jag har publicerat det här inlägget ska jag ner och hjälpa pappa med pannkakorna. Efter det blir det lite titt på kameror på nätet inför jul och innan Desperate Housewives ska jag duscha. Hoppas snart Maja börjar blogga lite, för det blir väl tråkigt att bara läsa om mig? Haha det förstår jag! ;) Inga andra planer för veckan förutom fredagen antar jag, det lär nog bli Glumslöv. Men nu ska jag visa pappa mina kockkunskaper. Ni hör av mig


No time


Jag har egentligen inte tid till att blogga. Verkligen inte, klockan är nästan tjugo över 7 och min buss går 8.05. Tusan. Inatt har jag knappt sovit någonting. Haft ont i magen och mått illa, precis som nu. Men idag början ju skolan och lovet är slut. Tråkigt det med, men sånt får man leva med. Snart är det ju ändå jul, och då blir det två flugor i en smäll, julafton + min och oscars ettårsdag :D Hihi. Jag längtar. Men nu måste jag ner och äta frukost, även om jag inte känner för det. Hoppas vi får tillbaka vårt musikprov idag, ha det! Ni hör av mig.

Första inlägget !

                   
Ja, hej får man väl säga? Till min och majas gemensamma blogg. Idag har jag haft det riktigt roligt! Maja kom till mig vid 1 någonting och sedan dess har det bara varit en massa skratt. Vi begav oss ut på en liten fotodag och vissa bilder blev faktiskt bra :)  Har inte så mycket mer att säga nu, mer än att jag nog ska dra mig ner mot soffan och umgås lite med pappa och Jenny, kanske över en kopp te? Men ni får ha det så bra, ni hör av mig.


                                                                                           

RSS 2.0