fullt upp!

Jag har haft fullt upp med förberedelserna inför nyår! Det är anledningen till att jag varit så seg på att blogga ..
Först och främst gick alla våra nyårsplaner i kras, big time.. Så har har riktig panik över det, äntligen löst det dock :) Har varit i stan med sara idag och solat osv, nu är allt klart hoppas jag.
Förutom hur jag ska ha mitt hår :( och hur vi ska sova, men det löser sig :D Bara att dra ihop några madrasser i vardagsrummet.
Imorgon ska jag och sara tagga nästan hela dagen, fixa oss osv och sånt. Vid sex någon gång kommer resten av mina favorit brudar? Wonderfuuuul :*

PUSS
ALICIA

btw blir jag väldigt fräknig när jag solar har jag kommit på :| här är en gammal bild på mina älskade fräknar!
 1

vad jag bryr mig om nu är att se dig gå sönder

Bara varit allvarligt osocial idag. Datorn och sovit. Nu lagar jag mat i köket, pasta med ost och skinka. Gott! Om en timme kommer släkten på middag, trevligt :) Imorgon blir det nog Sara? Hoppas hoppas hoppas!!! :$
KLOCKRENT:;

ALICIA

hon låg på gatan medan rymdskeppen sände meddelanden genom atmosfären

jag kan inte släppa att killar som vanligt beter sig som idioter. åh!
så regel ett tjejer
1. lägg aldrig någon onödig energi på en kille som du inte vet om du kan lita på, är du inte säker på att han kommer vara där dagen efter är det bara att be honom packa och dra. herregud vi måste inse att vi behövet nåt som finns där. inte enbart dom gångerna det passar dom själva.

ALICIA

Drömmer om att leva i dina armar i en evighet. Såsom stadens buller även hörs under nattens timmar

Har ägnat eftermiddagen med min älskling, sett lite film, myst, ätit osv. Min mens var över, thank god för det. Var busig i några minuter med nyårsbrudarna. Det var trevligt, hah. Nu ska jag spela Sims 3, jag har börjat falla :| hihi.
Har dock inga bilder på den här datorn, men ska fixa så fort som möjligt mina vänner! :)
Kram och ta hand om er
Alicia

 
nyår kommer bli AWESOME

det var då, vi ville alltid stanna


första gången jag såg dig
och jag svär att jag hörde lastbilar från e4an dundra förbi där uitanför
natten vi kysste all skit vi gått igenom här adjö

Håkan hellström står på hög volym. Och jag kan inte låta bli att dö lite inombords när jag hör hans musik.

ALICIA

och jag sa, oh olala jag vill ha dig. jag vill ha dig trots allt. jag vill ha dig ändå

godmorgon mina vänner :) Kvällen igår avslutades med en installation av Sims 3, haha jag är lite nördig jag vet men ja, jag har ju verkligen inte riktigt förstått meningen med det ännu. Så är det kanske när man varit världens fan av Sims 2. Finns inget spel jag spelat så mkt haha!

Idag ville robin leka med mig, och ikv skulle väl antagligen jag och nyårs-brudarna ses en stund. Tills att jag får tag i älskling vet jag inte vad jag ska hitta på, Sims 3? (a

A L I C I A

lovar du att finnas för mig de dagarna min sol inte tycks gå upp?

Jag har varit oaktiv på bloggen. Mitt ljud på laptopen slutade nyss fungera. Min mobil likaså. Jävla otursdag asså.
Sov hos robin, sen va jag på råå och kvällen spenderades med tjejerna på Mezo, nyårsplanering var det ja!

Jag måste lova mig själv att aldrig nånsin ta min pojkvän förgivet. Jag lovar, det är fan inte ofta (snarare aldrig) man träffar någon som behandlar en så fruktansvärt bra. Och ja det gör han verkligen, alltid. Så som ingen annan varit mot mig förr. Och jag trodde att världen bara bestod av alla dom här killarna som är idioter om och om igen, hade nästan slått in i mitt huvud att jag inte kunde anta att någon skulle vara perfekt, att jag var för kräsen och fick gilla läget. Men så kommer robin. Och bara är sådär totalt bäst, så som ingen kille nånsin varit mot mig förr. Så det jag vill säga till dig, och även till mig själv nu att jag aldrig tänker låta mig själv ta dig för givet. Jag ska tänka på hur lycklig du gör mig de dagar jag får vakna upp bredvid dig och de dagar du gör alla dom här små sakerna som får mig att känna mig som den enda för dig. För så är det, du är den enda för mig nu. Jag vill inte vara utan dig och du är verkligen den finaste killen jag känner. Ingen kan va så bra som du.
Jag älskar dig.

ALICIA

Snart ska vi sluta ta varandra för givet och bara låta vinden ta tag i oss

Det finns sorts missnöjd känsla inom mig, och jag vet precis vad det handlar om men jag försöker att ignorera det. Jag har det bra nu. Så är det. Så måste det vara. Men kan inte låta bli att känna den lite då och då, och mitt samvete blir bara mörkare och mörkare för varje dag som går. Det spelar ingen roll. För så är det och jag vet att jag aldrig borde våga. Allt jag kan förlora och sen aldrig vinna igen.

Inviger min fina laptop, har varit på väla idag (hysteriskt) och fixat till min klockrem så att den passar :) Passade även på att köpa ett halsband till alla mina Pearls for girls-berlocker. Fint!
Nu pratar jag i telefon med oliver . Snart ska jag till min moster en stund och sen till robin.

A L I C I A

Visst finns det dagar då det kan göra ont

Har haft en underbar jul, och igår kväll var jag megasuper arg på min pappa. (trots allt fint jag fått)
Robin var liksom som vanligt världens sötaste pojkvän och undrade om han fick ta taxi (!) och sova hos mig klockan tolv på julaftonskvällen. Men min pappa var trött så det fick han inte..
Imorgon ska jag till honom :) och vi ska byta julklappar och sen sover jag där (a)
väldigt fint avslut på själva juldagarna tycker jag som är kär i honom..

nu ska jag dricka te och äta saffransbullar med min hysteriska släkt. verkligen världens mest konstiga familj, men hm jag älskar dom ändå! :)

A L I C I A

julafton 2

Är i full gång med att fira min andra julafton nu, jag fick en dator av mamma ;| och sen en massa smått och gott typ, smink pengar kläder armband och annat trevligt! riktigt glad för allt.

Och sen vidare till en väldigt trevlig komentar som jag tänkte skriva ett par rader om;

"ahah jag va bara tvungen att skriva , om du nu "orkade bry dig " varför lägger du upp den då ? och du skriver som om din blogg var jätte känd och den ända bra typ , men den e ju exakt som vilken annan blogg som helst ?
du skriver inget anorlunda än vad alla andra som har blogg gör ? för om din blogg nu hade varit så "känd " som du försöker beskriva , hade du inte haft fler kommentarer då ?"
.. om inlägget; då var det vår tur!

svar; haha! kan inte annat än skratta över förundran om hur du lyckades tolka mitt inlägg så, så för det första;

med inlägget menade jag att jag tycker det är en sjukt LÖJLIG idé, att starta en skvallerblogg som rapporterar om allas privat-blogg-liv i helsingborg. Jag tycker att det är fett jävla löjligt och skrattar till och med högt över hur bloggen uttrycker sig. Jag orkar inte bry mig om den speciellt, men det var väl trevligt att man fick publicitet, sedan vidare diskuterat vilken sorts publicitet det handlar om är en annan historia!


2. Du säger att jag tycker vår blogg är "känd" och att den är precis som vilken annan som helt, så även här, ett; jag tror inte den är känd, jag om nån borde väl veta det eftersom det är jag och maja smom har koll på besökarantalet osv, ellerhur? och vi är långt ifrån kända ;) 2, det här är precis den anledningen jag har för att starta upp min egna blogg! :) (roligt att du förstått) jag tycker även jag att vi kan bli lita tjatiga om vardag osv, även om jag tycker jag bättrat mig den senaste veckan. så det är orsaken till att jag ska starta min egna,  och där sträva efter att skriva sånt som både jag verkligen vill skriva om och som kanske anra kan tycka är intressant (med tanke på att alla är väldigt olika blir det svårt) , men ja , skriva omd et jag själv tyckesr om att läsa och skriva om! och sist, du behöver inte läsa vår blogg om den inte gillas, alla är olika och din "statistik" i diagrammet är inte speciellt viktigt för oss, klarar oss bra med en mindre eftersom det inte är för besökarantalet vi bloggar, hi.
GOD JUL! :*


jag ville vänta tills du frågade, och du frågade tillslut. jag hörde sånger i mitt huvud men dom kom aldrig ut

jag kan inte låta bli att tycka att min klocka är finast. herregud jag har blivit helt kär i den... :|
och ni måste hålla med, visst är den skitfin?
a l i c i a
förlåt för megatråkiga inlägg idag, julhysteri


Säg mig, finns det någon som älskar dig precis som jag?

Har verkligen haft en strålande julafton även om jag fortfarande sörjer lite att julafton blivit något av oviktig.. Firar jul två gånger varje år, en gång med pappa och släkten på hans sida och en dag med mamma och släkten på hennes sida :) Ganska mysigt ändå, tycker alltid att julafton går så snabbt annars, man hinner inte förstå att det är den 24 förrän dagen efter och då är det över...

Har fått finfina saker från pappa & jenny även om jag egentligen inte önskade mig nånting, förutom klockan & parfymen då..

 - Burberry -the beat

 - klocka från jetset, dock har min genomskinlig rem, fett snygg!
 - miniplattång

 - babyliss iCurl, plattång man lockar med
 - presentkort på ansiktbehandling

Fick även presentkort på Väla för 1000 kr, ett paket från Bodyshop och ett halsband från Pearls For Girls
Riktigt nöjd med allt, fick inte något jag kände "åh shit... ska jag säga att jag vill byta" haha ! Brukar alltid hända...
Och sen får jag resten av mina julklappar imorgon! :)

Kram
A L I C I A


fan, fan, fan, det skulle varit du

Tänkte visa er en bild på klänningen jag har på mig idag! :)
Den kommer från Zara.
Det syns inte på bilden men den knyts i nacken & jag tyckte det var fint med svart nagellack till-
Där nere spelas det julmusik, här uppe är jag borta i Thåström.



och jag vill ha dig trots all smärta du gett mig



alicia gillar julen! Nu blir det KALLE ANKA
god jul alla fina människor där ute!

alicia hansson

i wanted to be the only one for you, but you told be, that ain't gonna happen

nu ska jag lägga mig och prata i telefon.
man måste vara aktiv klockan kvart i 3 på natten till dopparedagen. lol
puss

ALICIA

det känns lite bättre, men hjärtat det gråter

jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. jag saknar julen när man var liten, man längtade så sjukt. och nu känns det bara som vilken dag som helst. förutom all mat. och kanske julklapparna. men jag menar, innan var det så stort och nu har det på något sätt blivit så litet. hur kunde det bli så? varför lät jag det bli så? jag som älskade julen så.

a l i c i a

GOD JUL!

Nu har klockan passerat tolvslaget, och nu är det äntligen JUL! Hoppas att ni alla där hemma kommer få en jättebra och trivsam jul! Nu framöver kommer ni inte längre se så mycket av mig här på FDV, utan jag kommer att vara aktiv på min andra blogg minifritz.blogg.se. men det är klart att jag kommer slänga in nåt inlägg här då och då så jag kommer inte försvinna helt! Men jag kommer somsagt försöka vara aktiv heltid på minifritz. Ha en underbar jul så hörs vi säkert.
M A J A

i was dreaming of the past, and my heart was beating fast

julafton nudå.. bjuder på bilder från sommaren 2008 bara för det!
alicia






JULAFTON

drygt 35 minuter kvar till det är julafton, någon mer än jag som knappt kan hålla mig? jaja, jag uppdaterar bloggen då..
M A J A

minnen hör till julens kalla dagar

Love actually står på som den gjorde för två år sen.
kändes bara som jag var lite rikare då

alicia

it was only a kiss, how did it end up like this?


jag saknar sommaren 2009 som in i helvete. det var världens bästa sommar.
jag älskar råå, jag älskar alla er som gjorde min råå-sommar bäst.
jag bokstavligt talat bodde på råå. varenda dag hela sommarlovet.

a  l i c i a


Då var det vår tur!


Haha jag förstår inte denna hysteri kring skvallerbloggen? :) Det är väl bara trevligt att bli följd och läst, och att man tydligen skrivit något som var intressant nog att göra ett inlägg om! ;)
Så hittills, tummen upp till inlägget, har även gett dom svar.
(kan ju kanske dock inte kallas skvaller ännu, men visst )
dock är jag lite ironisk. hha men orka bry sig, trevligt att nån lägger energi på att ge oss publicitet ;)

A L I C I A

lyser dina vingar lika starkt imorgon?

Det är dagen före julafton, det förstår man bara när man är på nästsista luckan i chokladkalendern..
vad gör jag?
- KRÄNGER BÅDA MINA (var på lucka 5)
:$

är btw färdig med min nya bloggs design !

A L I C I A

like a rainbow, i swear

Sitter och trixar lite med min nya blogg, längtar tills jag ska flytta dit. Men det blir ju somsagt på nyår!


Det fanns en kärlek men den har brunnit ut
Du fick för stor del av mitt liv, jag kunde inte andas tillslut

Du säger att du minns och att det känns som igår
Men det var för länge sen för att ens komma ihåg

Och jag som trodde jag var kvar, jag har börjat på nytt
Det vet jag när jag ser dig, vart har du tagit vägen

Jag gav upp för länge sen
Jag gav upp för länge sen

Det är att leka med eld när du drar upp det här igen
För du ser i mina ögon att jag försvann för länge sen

Det finns ingen att behaga, inget att förklara
Inget att försvara, jag gav upp för länge sen

Jag gav upp för länge sen
- - - -
idag var det 2 år sen jag och oscar blev tillsammans
och det finns väl egentligen inte så mycket mer att
skriva. jag var lycklig med dig. men jag var lycklig
sen också. men aldrig som med dig. och det är svårt
att erkänna men så är det, jag var lyckligare med dig
än när jag var själv. och det var svårt att medge att
du fortfarande fanns i mig, för det gjorde du verkligen.
och det gör du fortfarande, men inte på samma sätt
längre. och nu har jag inte bara lärt mig utan är verkligen
lycklig. lycklig med min robin.
men jag har svurit att aldrig mer fastna i någon så som
jag fastnade i dig. för när det tog slut, tog du inte bara
ifrån mig dig, utan hela mitt liv. och du kommer alltid
vara en del av mig. för så är det med ens första kärlek.
och jag hoppas att du inser att det aldrig kommer förändras.
--- -
& jag har kanske aldrig riktigt pratat ut om det innan
men det är nog det viktigaste av allt.
alla måste bara förstå att robin är den enda för mig nu.


A L I C I A   H A N S S O N

dansa dansa dansa!

kom precis hem från emilia. jag, julia och emilia har precis dansat och jag är helt slut! har dansat en massa till beyoncé och någon som jag inte kommer ihåg vad den hette, haha, riktigt kul iallafall! kanske, kanske, KAANSKE om ni har tur så får ni kanske se några av dom ;) nu ska jag sova tror jag. puss
M A J A

ni är bäst!

kom hem från världens bästa kväll på stan med emilia, lucille och julia :) var på mezo och myst o sen raggat runt på stan, fotat många bilder som kommer läggas in senare ikväll! jag älskar er, ni är så jävla bra :):)
MAJA


vad vill du veta om mig, fråga bara

Nu ska jag och elin ut i vardagsrummet och mysa med film, chips, godis och te !
Superkväll
Bloggar mer imorgon sötnosar
nu ska jag ta mig en välförtjänt lugn kväll, efter en massa jäkla timmar på väla & i snön
puss

A L I C I A

julen går fort, men jag kan inte komma ifrån, att vadå?

"kan inte du skicka din lista till mig sen? för du verkar ha en helt otroligt bra musik smak :)
Jag älskar verkligen ditt beteénde, ingen är perfekt. men du är jävligt nära! :o så jävla härlig person alicia"
sanna

Jag blev så himla glad i kroppen av den här komentaren! :) Och när jag startar upp min egna blogg får ni antagligen chansen att komma ännu närmre min personlighet, alla mina tankar och varenda känsla min kropp går igenom. Till och med jag längtar efter det, och stort cred till C som gav mig tanken.

Jag och min syster satt och diskuterade imorse;
Hon; men, vilka låtar ska man lyssna på nu då? vilka är "inne"?
jag; äh, jag lyssnar inte på dom man borde lyssna på ändå xd

Här kör man sin egna jävla geniala musik!


MEZO

HEJ! har tillbringat min gårdag och idag med lucille, som vanligt ;) idag vaknade vi runt tolv, åt frukost och bara tog det lugnt, sen gick vi hem till mig. Nu ska vi duscha och göra v oss och lite sånt där. Sen så sticker vi till Mezo och fikar/äter med Emilia och Julia. Så det ska bli mysigt :) Puss på er, uppdaterar bloggen innan vi sticker!
Ciao!
M A J A


ful bild!! men har typ inga..


Nu kan det vara försent att säga som det är

SMINK


jag brukar få höra att jag är sötast när jag har pyttelite smink, och så är det kanske. Glaving sa faktiskt en klok grej igår, att jag ser mer mogen och fräsch ut med lite..
Brukar inte sminka mig speciellt mycket, vardag kör jag min (to die for) brunutansol i ansiktet (gör underverk, blir fint brun + mina fräknar syns!). Och nu lär ni väl dö, men använder faktiskt en skimrig, guld-bronsig ögonskugga från H&M som bronzingpowder.
Tycker jag får fin lyster och ser naturligt ut.
Och till det mascara.

lite, naturligt & snyggt. jag dissar foundation sträck
dock är det roligt att sminka sig till fest!

Alicia
min brunutansol får +++++ av mig, superrrr!


jag ska släppa ut alla dom där orden, om någon hittar mig, på hela denna jorden

Någon gång ibland önskar jag att jag var på min egna hand,
så att jag fick växa. jag växte 2009 efter världens undergång.
jag var stark själv. ibland får jag känslan av att kärlek håller
mig tillbaka. men jag kan ju inte låta bli att älska det ändå..
 
och det går ju inte att låta bli att älska robin

a l i c i a

Mats möller - det jag ångrar mest
(genialt)

och jag ville skjuta mig själv redan på tunnelbanan hem för hur svag jag varit och hur fel jag haft

jag är trött på ytliga människor. allt måste sitta lite djupare.
det känns omoget och så 2008. jag är förbi den tiden
hos mig handlar allt numera om känslor & tankar.

jag har hittat C. underbart.
väldigt väldigt bra faktiskt.
väldigt väldigt förstående.
väldigt väldigt djupt.
rättvist

A L I C I A

sågar och fäller mig själv, igen, igen och igen

Det var omöjligt att somna igår. La mig tre. 4 satt jag i köket och åt mackor och drack varm oboy.
inatt ringde min sjukt dragna pojkvän och ville sova hos mig, det fick räcka med att följa med honom till väla idag. Ikväll ska jag sova med elin. Dags för en redig catch-up, yes!
telefon med cassandra :*

situations get fucked up
you're still around the morning after

A L I C I A

nu kan jag se, se se vad vi behövde, allt vi lät glida, som vi släppte som vi sövde

Satte ihop en spotify lista dåja, musiken är en stor del av mig & jag antar att jag ofta söker mig till den sorts musik där det finns en antydan till betydelse i bakgrunden. Musik som man själv tolkar även om de verkar omöjliga att förstå sig på. Texter som får en egen betydelse för en


coldplay, ciara, elliott smith, eminem, enrique iglesias, fergie, flipsyde, fort minor, gyllene tider, håkan hellström, james blunt, jeremih, john mayer, kent, lars winnerbäck, lasse lindh, leona lewis, markus krunegård, mats möllermelissa horn, miss li, my chemical romance, natasha bedingfield, neverstore, panic! at the disco, radiohead, regina spektor, rihanna, shayne ward, the all-american rejects, the killers, pussycat dolls, third eye blind

dessa hittas på listan

ALICIA

men här finns inga brustna hjärtan, alla ser likadana ut



Jag vet om att det bara är en fråga om tid.
Men just nu är jag redo att offra all den tiden till dess.
A L I C I A


you make the sun come up on a cloudy day

Kärnämnen
Matematik: VG
Engelska: VG+ (-> påväg upp)
Svenska: VG+ (-> påväg upp)

SO x4: VG+  (-> påväg upp)

NO x3: VG

Språk

Tyska: VG+

Prakt. ämne
Idrott och hälsa: G
Bild: VG
Slöjd: VG
Musik: G
Hemkunskap: G

yesyes, där har ni dom, julbetygen!
alicia

och med ens kändes det som om vi borde vara med varandra.

uppdatering; det är inte längre mil mellan mig & robin

f o t o ;  Ashot Gevorkyan

jag finns i varje steg du tar, så du behöver aldrig mer vara rädd

OKEJ HÄR HAR MINA PLANER
för det slog mig nyss

Cassandra gav mig faktiskt en tankeställare i lördags. Hon föreslog att jag skulle starta en egen blogg. Och när jag senare tänkte efter slog det mig hur mycket jag kanske skulle växa genom den. Som person. Och så som jag planerat bloggens innehåll & koncept, så kan jag bara se det positivt för mig själv. Jag tror jag kommer förstå mig på mig själv bättre. Och alla andra också för den delen. För jag är en sådan person som tänker mycket och har förklaringar till alla mina känslor, hur invecklade dom än verkar. Att skriva ner kommer hjälpa mig att både minnas och som ett sätt att komma över.

Såhär ser planen ut;
Runt jul-dagarna ska jag planera lite, namn på bloggen och design osv.
Om allt går som det ska kommer bloggen publiceras först på nyårsafton.
Och därmed kommer bloggen vara en del av mina nyårslöften.
Ni får se sen!

s k o l a v s l u t n i n g 2009


står du som jag, på din balkong och vilar i kaoset som var?

hallå är du där? hallå? hallå finns det nånting kvar?
Stjärnfall, stjärnfallet är jag och du är himlen jag föll från idag
stjärnfall, stjärnfallet är jag och du är himlen för mig varje dag

Senaste updaten var igårkväll, dåligt, jag vet!
Stack till robin och sov där. eller ja, vi pratade ut om allt & ingenting så vi somnade efter hans mammas Caroline Af Ugglas-alarmsignal ringde vid fem imorse. Gick upp tre.
Därefter stack jag till glaving, saknad på riktigt. Björnbröder stavas det!

A L I C I A

never say forever

har inte uppdaterat på nån dag, förlåt, men gör det nu :)
har varit hos farmor och farfar idag och gjort marsipangrisar, äckligt men kul. :) sen kom jag hem och nu har jag och mamma fixat vårt julkort på hela familjen i säkert evigheter. men vi har precis gjort klart det. kan ladda upp bild på det sen, på julafton kanske :) haha, nu ska vi baka morotskaka. puss!

M A J A

you will probably be the last one to know





min kärlek är oändlig till dig.
richard lindqvist , bästa vän


Det är storm i sverige, orkaner i skåne, det har stormat in mig det senaste året. Alla är rädda men jag är glad

Alla dessa jävla minnen dödar mig långsamt, alla dessa tankar som senare blir till minnen förgör mitt sätt att vara. Mitt sätt att leva på är snart ännu bara en önskan om längtan och lycka. Sorgen tar över och jag som trodde att jag var så glad och att allt var så bra. Men i vinterns kyla finns det inget sätt att leva rätt på, det finns bara mörker och smärta och glädje som inte ens får plats

a l i c i a
idag finns det en majoritet av konstiga tankar i mitt huvud
och du skulle nog bli förvånad om du förstod alla

baby allt såg hopplöst ut; men nu, i dig, ser jag vägen bort & ut

Har nyligen varit en sväng på väla och inhandlat de julklappar som saknades.
Jag borde dock ha köpt något åt mig själv också, det är en sådan dag då det hade behövts.
samma nätter väntar alla, utan dig är alla kalla
Ska sova hos robin idag. vi ska fixa allt. och det känns som mil mellan oss, det som brukade vara millimeter. Jag förstår inte hur man ska kunna lysa i allt detta mörker.

C sa en sak som verkligen är värd att fundera på.
Så jag tänker fundera och när jag tagit ett beslut
får ni veta. Blev otroligt tänd på tanken.

A L I C I A   H A N S S O N


ap gammal bild. oredigerad

You could 'cause you can so you do

Back to the street
Down to our feet
Losing the feeling of feeling unique
Do you know what I mean?
Back to the place
Where we used to say
"Man it feels good to feel this way"
Now I know what I mean
Back to the street, back to the place
Back to the room where it all began


alicia

jag önskar att även genom dina gråaste av dagar, är du övertygad om att jag är allt ljust

Hade det trevligt hos rille igår, var hemma vid 2 efter ett x antal minuters prat med robin på busshållplatsen.
Och vid två låg jag i min säng och kände mig ensam, och trots alla dessa förlorade blickar mot min pojkvän ville jag ha honom där. För med honom känner jag mig totalt förlorad.
Och inte i allt det svarta
utan i kärleken

måste även tacka cassandra för en grym kväll! thankyou babe :*

A L I C I A

Du säger att du vill, men jag kan inte riktigt avgöra om det är ironi

Sitter hos min fina cassandra, vi har uppdaterat varandra om senaste tidens händelser.
D e t a l j.
Pirates of the c. stod mest på i bakgrunden. Fint!

Nu ska vi till rille, vi hörs av imorgon kanske, eller senare ikväll. Vi hörs i vilket fall som helst.
Puss
alicia

vår kärlek, vi båda är förälskade
därmed är vi ganska lika vi två

once upon a time, a nolifer got a life

Nu ska jag ner och laga mat, sen blir det pirates of the c. - maraton med cassandra.
vi hörs !

puss
alicia

i grew up, and i didn't know


Elliott Smith - say yes

i’m surrounded by liars everywhere i turn

Vet ni vad jag älskar med bloggen?
Att jag kan vara precis så seriös eller oseriös jag vill vara.
Att jag kan skriva precis den sekunden en tanke slår mig.
Skriva för att minnas & som ett hjälpmedel att glömma.


Brukar jag läsa andra bloggar? Det händer väl när jag hittar någon intressant, men jag är inte speciellt förtjust i alla dessa många helsingborgs-bloggar. Tycker ofta dom innehåller ointressanta saker. Läser kort sagt nästan inte en enda, med undantag för sofia nilssons, (www.blondita.blogg.se) som jag är jäkligt nöjd över, och cassandra stridhs, (www.cassandrastridhh.blogg.se) den är så fin och en av de få som är riktigt ärliga & orginella.
Händer även att jag läser lite i henriettas, (www.agneshenrietta.blogg.se) diggar tjejens stil.

kram
alicia

b i l d; 
a l i c i a
maja på bild


Det har blivit svårt att älska, när all kärlek lett till besvikelse


Jag vet precis vad du känner fast du aldrig sagt ett ord
Du har viljan att bli större, här är du redan stor


Jag tror jag ska kasta mig igenom ditt fönster, rusa rakt in i ditt liv

Kvällen ska jag tillbringa med cassandra, längtar efter att prata med henne.
Vi är ganska lika du och jag. jag förstår dig. och jag har en känsla av att du
förstår mig också.

Tills dess nöjer jag mig med håkan.

alicia


Allt är försent, försent för vin, försent för kärlek, ren som snö. Inatt finns ingen väg tillbaks

Idag är en sådan dag, en dag där jag känner mig ensam.
När jag vaknade undrade jag om jag fortfarande hade dig kvar.
Hade ingen känsla av dig. Eller mig.
Jag längtar till dom dagar då vi kommit förbi.
Jag har bedövat med skratt, men i samma sekund jag ligger ensam ser jag mig själv in&ut.
Du säger att det gör ont, men det är i mig det gör ont.
Plötsligt känns allt trasigt och jag räknar allt sorgligt.
"Inatt finns ingen väg tillbaks, ingen alls"

alicia

choklad dämpar smärta

precis, det gör det. iaf för stunden, en aning

Hade egentligen bestämt att träffa elin efter skolan, men kände mig så sjukt osugen på någon social kontakt överhuvudtaget att allt jag orkade var att gå hem och lägga mig o sova på soffan...
Sen nr jag vaknade skulle mina päron iväg och då fick jag sån riktigt känsla av ensamhet. Klarade inte av det så nu strax sticker jag ner till stan och fikar på mezo med mina favoritbrudar. Finns inga som muntrar upp mig som dom gör. Ska bli riktigt skkönt att skratta lite, vilket jag knappt gjort sen igårkväll.
<333


alicia

-

vad är kärlek?
att hålla kvar den andre även de gånger man egentligen inte orkar?
fan vad vår kärlek måste vara stark,

alicia

Livstecken

> asskönt med lov osv, hyfsat nöjd med betygen och allt sånt! :)

och jag är så sjuuuukt jävla besviken. det finns knappt ens ord. när jag fick reda på det fick jag panik, hela kroppen liksom började dra ihop sig. helt jävla mysko. och hela dagen har jag kännt mig illamående och håller jag i ett glas, skakar det. jag känner mig sviken lurad och tagenförgivet.
och de gäller att du fixar de nu för det är dig det hänger på, helt o hållet



alicia

LOV!

julavslutning idag, sköönt! fick mina betyg också, g i allt förutom i bild, där fick jag vg. inga ig iallafall. men är ändå inte riktigt nöjd :p nu ska jag snart gå hem till amanda. puss
M A J A

jag älskar alicia!


all my love to you



Finns inga ord för vår vänskap.
du är, och kommer alltid vara nummer ett för mig
maja linnéa fritz <3 alicia elsa hansson

alicia

nyårsklänning?

På måndag eller på fredag ska jag till väla och köpa nyårsklänning. Har inte en aning var jag ska börja leta någonstans, någon som har något tips? :)
M A J A


redigt gammal bild!


love it

lyssnar på dom kommer kliva på dig med håkan hellström, älskar den lilla melodin i början, påminner mig om något gammalt men vet inte vad. bara så mysigt på nåt sätt. om ni inte hört den, så lyssna på den nu!
M A J A

Jag lyssnar just nu på...



"Jag förstår inte. Hur ska det gå när du sen kommer ut i verkliga livet, när alla inte spelar med på din sida. När alla inte längre gör det som du tycker passar. Hur tror du det går när dina vänner inser att du tar dom för givet, tror du inte det blir ganska tufft? Man tröttnar på att alltid följa ditt"

alicia

min saknad till dig är stor :'(


Halvt snygg bild!
jag saknar anton för mycket!
glömmer aldrig förra julen när
vi gick genom snön mitt i natten.
love u

alicia


-7,5

› ja, -7,5 grader är vad termometern visade visade när jag kom hem efter skolan idag.
Var egentligen städning av hela skolan idag i metorsgrupperna, men skillad som jag är
så sket jag i det, haha kom 20  min försen med bussen, min mentor sa att jag skulle

chilla lite i soffan och sen stack jag med calle & nille och köpte godis till deras mentors-

grupp. Haha tror jag städade sammanlagt 4 minuter idag, medans de andra stod och

skrubbade fönsterna, bänkarna och golven. Folk letade t.o.m tuggummi under bänkarna.

Rille var underbar och följde med mig en runda på stan, fixade julklapp till min pojkvän,

fruktansvärt. Detta är nog nåt av de jävligaste jag gjort, HAH varit besatt av allas åsikter

i en vecka. Varit helt lost på köpa-julklapp-till-pojkvännen-fronten. Man vill ju ge något
som visar hur mycket man bryr sig (a



Just nu är jag dödsarg på min pappa (y

s a k n a r   m i n   b ä s t a   v ä n :'( <3<<3<<3<3


Alicia

Hann aldrig blogga igår!

Jag hann aldrig blogga igår kväll, var i full gång med att mysa och fira min och robins två månaders dag! hihi
Vi kollade tv, sen vid nio snöade det och det hade lagt sig massor med snö så vi stack ut och brottades i den. Riktigt kallt var det, och han är så taskig och tvingade mig göra kullerbyttor ner för en backe :( Men sen la han sig och värmde mig lite och pussade på mig (även om jag fortf fick ligga underst i den kalla snön) Typiskt honom.. HAH
Sen kom vi in och åt lite och drack varm oboy. Sen tittade vi på United 93 till klockan halv ett, och somnade kanske halv  två eller två någongång.
Och ja, robin, jag älskar dig väldigt mycket!

Nu ska jag & min mentorsgrupp bowla, sen blir det stan med min rillebabe, PUSS PÅ DET!

alicia

hejdå skolan!

idag var det sista arbetsdagen i skolan, sååååå skönt!! imorgon är det körträning i tre timmar, rätt segt men jag missar när vi ska städa hela skolan iallafall, så det är riktigt nice! sen är det bara avslutningen på fredag sen är det LOV! så jävla gött.. och snart nyår, tagga, tagga! längtar som fan! PUSS PÅ ER! 
.. & jag saknar min ida.<3

M A J A

vet att jag bara har en massa tråkiga webcam bilder men min kamera är somsagt sönder :(


this time

l i v r ä d d

a l i c i a

Personligt om mig

1. Jag avskyr att ligga i underläge
jag hatar att känna att någon står över mig, och verkligen gör allt för att visa det.


2. Jag avskyr att erkänna att jag har fel

eller ja, rättare sagt tänka bort stoltheten och säga förlåt om jag fortf inte tycker jag gjort fel.

3. Jag avskyr att bli sårad
det gör så ont



alicia


jul på riktigt

SNÖ GÖR MIG LYCKLIG

g a m m a l     b i l d
alicia

kärlek

Vi lovar oss själva om och om igen, varje gång kärleken svikit oss att aldrig ge oss in i den igen. Men ändå står man där och kärleken har lyckats övertala en igen, vunnit över en. Det spelar ingen roll, vi kommer falla igen. Och den här gången föll jag hårt. Visst, kärlek slutar alltid oftast med tårar, men det spelar ingen roll just nu. För jag är kär och lycklig och är med den personen jag verkligen vill vara med. Det andra spelar ingen roll nu, och jag tänker inte ge det någon tid att ta över. Det är det inte värt.
Jag kan inte sluta tänka på vilken enorm tur det var att vi var på samma jävla fest. Det är ganska otroligt att första gången man träffar en person bara veta att han är den man vill satsa på.
robin durietz. <3

aliciahansson

Godmorgon, pissed & sånt

haha lite halvt sne faktiskt, hade ingen aning om att vi började kvart över tio idag. happ, sitter man i skolan nu då...
Lara frågade var jag köpt min nyårsklänning, det blev från hederliga bikbok i år igen, hah. Men vill inte lägga ut bild på den, nej den ska invigas på nyårsafton! :)
Funderar på att sticka upp till mammas jobb en stund och dricka te eller något, haha får ju få tiden att gå på något jävla vis (;
btw, 2 månader med robin idag, puss på det :*
jag står med världens bästa kille i min hand & kan inte göra annat än att le

alicia hansson

så nära men ändå så långt bort

idag har jag varit med lussan och amanda, hahaha tror inte jag skrattat så mycket på möööde länge! jag älskar er tjejer :) kommer väl någon mer uppdatering sen..
M A J A


let me tell you 'bout my life

Kom en för en stund sen, inhandlade lite julklappar och även nyårsklänning. Så nu är den skiten löst :D & påtal om det så längtar jag som en gris til nyår. Tillbringar den med mina favoriter, hihi! så jävla härligt !
Nu ser jag bridget jones dagbok och äter choklad :$

Imorgon sover jag hos min älskling!

alicia

drömmer om en evighet

Hihi nu ska vi sticka till malmö, riktigt taggad faktiskt. Och dessutom var det en miljon år sen (förutom igår) som jag var och tittade på kläder osv, tiden har liksom inte räckt till :( Äh älskar det fortfarande lika jävla hårt !
Men ni hittar mig på mobilen, puss snäckan :*
ps; 2 198,95 kr på mitt konto. och jag som inte brukar kunna hålla i mina pengar, tss ;p
alicia

Vi bara snöar bort

Det snöar ute. Kylan tränger in genom väggarna.
Ett tusen fåglar lyfte precis sina vingar utanför mitt fönster.
Håkan sjunger om att aldrig våga hålla din hand.

Jag ska gå och fixa mig lite, om ungefär en timme sticker
jag, mamma & isabella till malmö. Jag är riktigt sugen på
att vandra runt i en stad med snö yrande kring mina ben.
Ska försöka hitta de flesta julklapparna och kanske inhandla
något nytt kläderplagg också.


sov sött !

nu hoppar jag i sängen :$
ni hör av mig img innan jag drar till malmö.
och på onsdag är det två månader. <3

alicia

lussetåget!

HAHAHA! i brist på liv så gick jag, lucille, moa och amanda ut igår och lussade för dom på hemmakväll. för att förklara vå kärlek till godiset. och här har ni resultatet ;) http://www.youtube.com/watch?v=37KZzOPDVLs, inte så fullt seriöst som ni kanske förstår. men ja :)
M A J A

(alicia infogar videon, för bra för att missa! ni är grymma, puss på er tjejer)


Kärleken till håkan hellström

Orsaken till min fruktansvärt enorma kärlek till håkan beror på många olika faktorer. Ena delen består av tillit. Att förklara min sorts tillit till honom är så svårt, går knappt att beskriva. Men man kan väl säga såhär, när han släppte sitt första album blev min pappa såld på det direkt. Så man kan säga att jag nästan bokstavligt talat blivit drogad med hans musik sen år 2000. Och håkans musik har liksom alltid varit en självklarhet för mig, något otroligt bra. något fantastiskt.
Men när jag, 2007, började lyssna på honom på allvar. När hela mitt musikintresse började kretsa kring hans texter, hans musik och hans sätt att uttrycka, då fick jag en ny uppfattning kan man väl säga.

Ni vet hur det är när man möter en person som bara klickar med en direkt? Som förstår allt man berättar, som kan sätta sig in i och känna igen sig i situationer, sätta ord på känslor och bevara det där personliga? Så är hans musik för mig. Något unikt, one of a kind. Hans musik och sätt att förmedla passar perfekt med mig. Och precis som den där personen som får en att känna så, så har han inte bara nått dessa sidor hos mig, utan även utvecklat och fått mgi att känna igen helt nya. Erfarenhet av lycka och sorg. Att banka in fraser och bara känna igen. Det gör han med mig. Han är en sådan som förstår mig precis, men inte enbart, utan han är även också den som dragit fram halva min personlighet, halva mina känslor. Utan hans musik skulle jag stå långt ifrån det jag är idag.
Det känns ju helt otroligt att sitta och skriva såhär om en artist, det låter säkert som att jag typ har en hemlig crush on him eller något. Men så är det inte. Han har bara, på något underligt jävla sätt, lyckats göra mig till en stark, självsäker och känslosam människa. Och dom gånger jag mått uruselt, har han fått mig att stå på benen igen och påminnt mig om hur lika vi faktiskt är och om hur vi tar oss ur allt detdär skitet. Med hans musik har jag aldrig stått ensam.
Man kan nog rätt och slätt säga att håkans musik är en stor del av hela mig. Min själ, vore fan inte densamma utan den. Jag hade varit en loser, en nobody. Jag hade saknat alla egenskaper som jag älskar hos mig själv.
Och jag tror att någon som kan förmedla allt dethär med sin musik, är en riktig jävla one of a kind. Ett jävla geni.
Ett popfenomen.

alicia

den här låten har tagit mig igenom mycket

Planer för veckan

Tänkte berätta lite om veckans planer,
imorgon är jag ledig från skolan och då sticker jag, mamma & isabella till Malmö. Får lite känsla av julen.
Onsdag har jag och robin två månader, så då ska jag träffa honom :$ och sen bestämde vi att vi skulle sova hos hans mamma, som jag dessutom inte träffat på över två veckor.. skit mysigt. måste ju mysa lite extra när man har två månader.
Torsdag ska jag antagligen, eller snarare förhoppningsvis gå i stan med robins mamma eller något sånt :)
Fredag är det avslutning, jippi!
Helgen har jag inte planerat så mycket inför, det får nog bli lite impuls helg nu. Men hyfsat sugen på fest?


Delar med mig av min personliga favorit-live video från håkan hellström. Den är bara så himla fin.
Kan nästan gråta över lyckan att se honom. åh han är så fin och så oerhört duktig.
Kanske skulle man slänga in något inlägg om varför jag är såld på honom? får se :)
alicia

någon dag är jag din jakttrofé som du övergav

godkväll kära vänner !
För en stund sen kom jag hem från en heldag i Köpenhamn med familjen. Började med ett antal timmars vistelse på Ströget, fantastiska kläder är bara förnamnet. Köpte en tunika och en kofta som kommer bli skitsnyggt till både jeans & leggings. fabulous.
Sen tog vi en sväng in på Tivoli där vi gick på julmarknaden och hade allmänt mysigt, (+frös).

Nu sitter jag här med riktigt jävla ont i axlarna, mina axlar som är dåliga i vanliga fall mådde inte bättre av robins säng + att promenera en hel dag. skulle behöva en ordentlig massage faktiskt.

alicia
funderar skarpt på att läsa om den här boken. blev riktigt inspirerad & varm i kroppen

a second chance

du skrattar åt mig för jag är annorlunda, jag skrattar åt dig för du är som alla andra


en hand på höften kan leda till en kniv i ryggen


alla säger att jag skiter i allt, men det skiter jag i!

sitter fortfarande hemma och har skittråkigt, ska äta morotskaka nu, så jäävla gott! min mamma är bäst på att baka det, höhöhö ! men imorgon blir det skola iallafall. puss!!
M A J A


var är nycklen?!

ååh, ingen skola för mig idag. skulle börjat klockan tio idag, så gick upp vid åtta, sen fem minuter innan bussen gick så hittar jag inte mina nycklar, varken mina egna eller extra nycklen. så nu är jag 'innelåst', jag kommer ut men kan inte låsa dörren, skitsegt. vetefan vad jag ska göra idag, får väl plugga på engelskaprovet på torsdag eller nåt. jaja puss..
M A J A

känslor & minnen

känner så jävla mycket när jag hör den här låten. precis som när jag hör
"jag ger dig min morgon". Helt sjukt hur mycket känslor och minnen
en låt kan framkalla.
oförståenlig sorg blandat med någon sorts omedveten lycka och kall snö
och sol
alicia

citat

"den här sängen är en jävla cockblocker
man kan fan inte få till något i den"


dagens snyggaste citat asså
haha vem de kom ifrån är en
hemliis :)

alicia

i think about it over and over again


jag älskar dig


it's no surprise if you're not here tomorrow

amen nu e jag helt silkysmooth i ansiktet, haha!
var ju bara tvungen att meddela det, för den ansiktsmasken var grym :)
gamla hederliga h&m är bra ibland!

Snart jag jag kanske skala en apelsin och få i mig lite C-vitamin. mums !
puss

Alicia

the worlds greatest

dålig uppdatering, mm..
ida sov hos mig igår och kvällen bestod av godis & cs, haha :) kommer sakna henne mega mycket nu när hon åker :( idag var jag, amanda, moa och lucille ute och lussade, hahahaha, har inte skrattat så på länge! sen var vi ute en sväng med max också, sen drog jag och lucille hem till henne o chillade lite där sen nu stack jag hem ;) ska duscha nu och sen ska jag plocka mina ögonbryn o sen nannaaa, haha puss !
M A J A


jag och lucille, saknar sommaren!


sen söndag

Nu är klockan elva och jag har inte ens lite dåligt samvete för att jag är uppe nu (i vanliga fall brukar jag tänka på hur jobbigt jag kommer ha det att gå upp måndagmorgon)
Men inte ikväll :) Blev ingen sälen resa pga olika saker som påverkat, men mamma tyckte vi skulle vara lediga mån-tis ändå som det var tänkt :) Så imorgon ska vi till Köpenhamn, gå runt och titta i mysa affärer och sen på kvällen blir det tivoli!

Nu sitter jag här med ansiktmask & ser antagligen ut som ett lik i ansiktet, men whatever? :D
Ska springa och tvätta av den om några minuter, vi hörs & syns mina vänner!

Alicia

fick bli en oerhört söt (dock gammal) bild på mig xd

Godagens, !

Åh förlåt för den sämsta uppdateringen igårkväll & idag..
stack hem till robin, eller ja, vi missförstod varann så vi stod och väntade på varandra tjugo min på stan innan vi hittade varann xd haha men så ja, kom hem till honom elva typ :)
vi såg den nya american pie och sen somnade vi någon gång vid halv tre kanske?
imorse bara chillade vi :)

Resten av kvällen har jag spenderat hos familjen Nilsson, trevligt trevligt!


alicia

ah ah


bild från cassandras tjejkväll :)

-- - -- - - - - -- - -- -- -
det finns en orsak till att jag orkar lite mindre än er, att jag får nog tidigare.
orsaken är stor. drar sig långt bak. men den är där och påverkar.

alicia


tjenam'oss

haha hej, snyggt inlägg igår! :)
hade iaf skit trevligt hos abbe.
fick dock glassplitter i foten.. :(

idag har jag julbakat :D och sen
ska jag till robin och sova där. <3

här kommer video från klassen, snyggt!

blgogar

konstigtn nog jaaa, jag bloggar nu.
sitter hos abbe,
vi hörs img ! då blir de kanske lussevaak?
vi frå seee iíhih hoppas ni kan läsa nui :o
men pussen babes
hoppas ni fatatr vad ag skriver?
alcia

and i'll tell you that i love you every single day

ibland är min pojkvän så sjukt söt :)
haha. som idag när vi väntade på bussen.
så sa han att han skulle uttrycka sin kärlek
till mig genom sin underbara sångröst. (hm?)
så börja han visk-sjunga några kärlekslåtar
i mitt öra. och jag skrattade bara.
men han är ju söt  iaf :):):)

alicia

call it a bad romance

tjena bloggen,
ser att maja varit mer aktiv än mig senaste dagarna, hoppsan!
försöker bara få allt gjort i skolan nu. proven avklarade. img
blir det svenska so diskussion.

idag träffa jag min robin. och det är ju så att även vi kan bli lite
fysiska ibland (haha som ni misstolkar). nejmen vi hade slags-
mål. och det sluta med att jag sa att jag hatade honom. då blev
han ledsen :( så fick säga förlåt :$ sen åt jag en miljon peppar-
kakor. och vi sov. humm. och nu väntar jag på besked om vi
ska åka till sälen på lördag morgon eller inte..

alicia hansson

IDA <3

varit i skolan idag som vanligt, åkte hem, mådde piss illa så det blev ingen träning idag, så stannade hemma o spelade cs istället. känns lite bättre nu men har fortfarande ont i huvudet, fast jag måste gå till skolan imorgon för imorgon är det sista gången för ida på skolan, fyfan vad jag kommer sakna dig! love u§



KOMMER SAKNA DIG BEESTISIDA :((

CS

har precis laddat ner steam, så ska köpa cs nu!! tror jag ska köpa det istället för ny tid på wow, men har inte bestämt mig än. jag vet jag är nörd :( jaja nu ska jag spela och vi hörs nog inte mer ikväll. pussen
M A J A

green streeet hooligans <3

förlåt för mitt lilla ryck innan men stör mig bara så jäkla mycket på folk som anser sig vara ens vänner men som bara går bakom ens rygg. aja, nu ska jag iallafall se på green street hooligans, bästa filmen som någonsin gjorts efter taken! kan se den hundra gånger utan att tröttna, påminner mig om så mycket.. jaja puss på er!
M A J A


är inte han världens snyggaste? :o ----->

jag har lurat mig själv för många gånger nu

åååh är så jävla trött på allt, speciellt på dig och jag tror du vet vem du är och jag hoppas verkligen att du läser detta. du går runt och slickar så jävla mycket röv i verkligheten, och du tror inte jag vet allting, men det gör jag. jag vet exakt allt, allt du har sagt om mig och allt du gör mot mig bakom ryggen på mig. det är fan inte okej. snackar man så mycket som du gör så får man stå för det och ta konsekvenserna. har tagit din skit så jävla länge nu men nu tänker jag dock inte acceptera det längre. du skulle föreställa en vän som jag "absolut kunde lita på", men du har bevisat nu att du är falsk, rätt igenom. jag har öppnat mig för dig, berättat saker för dig som jag trodde stannade mellan oss, men du förvärrar bara allting, fattar du inte det? väx upp och tänk på att sanningen alltid kommer fram. sluta hitta på en massa bortförklaringar för dom leder ingenstans. jag har NOLL förtroende för dig. och jag är så jävla glad att jag fått reda på detta, nu vet jag vem jag kan lita på och inte.

M A J A


förlåt för dampet.

du förlorar!!

kom precis hem från konfirmationen, sista gången nu innan juluppehållet, nice!! jag & vera sjöng solo idag, hahaha, fast först var jag & moa lite i stan, köpte en ny foundation som mamma har & den är jättebra! haha :) nu ska jag dricka te, (JA DET SKA JAG IDA!) och sen ska jag se greeeeeys! ha det bäst! puss 
M A J A


pustar ut

jag är färdig, SÅ JÄVLA FÄRDIG MED MIN SVENSKA-SO INLÄMNING
sug och svälj bitch

förlåt :$ men är nöjd över mig själv, och nu slipper jag tänka på den
imorgon när jag träffar robin. hihi my full attention på honom (a <3
ska hem till mamma nu och plugga lite på matten,
sen tänker jag fan ta mig inte göra mer plugg hemma den här terminen

alicia

g a m m a l   b i l d

3




i really dont like you


vet att bilden är cool, hittade ingen annan på denna datorn.
stressen har börjar ge resultat. har haft extremt ont i magen
idag. magkatarr och sånna riktiga magsmärtor som kommer
då och då.. :( håller dom i sig till img tänker jag bara gå till
skolan, göra matte provet och sen sticka hem..
nu ska jag göra svenskan.
kram

alicia


nothing's like before

jag saknar min älskling.
robin är bäst
och jag älskar honom.
mycket
torsdag blir det att träffa
honom
längtar. han kan jag prata
med när ingen annan lyssnar
snart två månader.
fabolous!

alicia

i skolan

humm.. kom till skolan. möttes av våra härliga 60 trappsteg. dom tas varje dag. och dom är så jävla helvetes jobbiga varenda jävla dag. haha. fy i helvete.
datorerna tog 20 minuter att komma in på. haaaerliigt. jag och felle knockar dom snart.
Nu ska jag ha svenska, inlämningsarbetet ska bli färdigt idag.
bokat in Jenny (låtsasmammas) hjälp i eftermiddag, hm låtsasmamma som är utbildad so svenska lärare är bra att ha.
puss

alicia

GODNATT!

..ja, rubriken säger väl allt! sov gott :)



M A J A


when you get what you want, but not what you need

nu har jag pluggat & pluggat & pluggat & tittat lite på desperate housewives, det var ju typ sista avsnittet innan uppehållet, orkar inte vänta ända tills våren till nästa avsnitt :( nu ska jag plugga lite till, sen ska jag lägga mig tidigt idag, kommer inte upp på morgonen :$ & min älskade mamma har köpt två nya tesorter till mig, hehe, riktigt goa! puss på er sålänge
M A J A 


biiiiildbrist


Det finns en orsak till att allt står still ibland

jag vill ju egentligen berätta och skriva av mig, om varför jag grät innan. men äh det går bara inte. 1. jag hatar att visa mig sårbar. eller ja, jag är en ganska stark person. jag är säker i mig själv osv. men ibland kommer det dagar då jag bryter ihop, det kan handla om en minigrej som jag inte fått någon förklaring till eller något som hänt för längesen, när jag blir påmind om det. och just nu vill jag väl skriva egentligen, och jag önskar väl innerligt att vi hade något inlämningsarbete om Självbiografi i skolan. för jag tycker om att vara ärlig där. men just nu vill jag att min pojkvän ska svara på mitt sms, för jag vill prata med honom om det.
åh.
alicia

brown without sun

haha klyftig rubrik, suverän alltså!
jag har grundat med brun utan sol i mitt ansikte.
för mina fräknar blir snyggaa & framhävs med det (a
men jag grät innan, så det lär kanske bli ränder :(
för vad tänker jag inte ta upp här, way to private..
men nu ska jag tagga till Desperate och träna på
tyska ackusativ & dativ.
pussen
(bilderna funkar inte att lägga in, det segar)
PUSS

ALICIA HANSSON
big love


svar på kommentar

fick en kommentar om håret, frågan var vilken färg det var jag använde

färgen är faktiskt en färg som de på salongerna i sverige använder, men
den är köpt i tyskland, (den säljs inte här, salongerna vill tjäna pengar)
Det är en blondering som är tänkt till hela håret, men för att få lite mer
liv och "äkta känsla" valde jag att lägga en massa små slingor ist.
ville inte ha dem här färgade känslan, det ser så konstgjort ut. Lät endast
få slingor av mitt naturliga hår förbli ofärgat, och färgade även speciellt i
hårbotten.
Jag blev faktiskt helnöjd, är också rädd för att det ska bli misslyckat, speciellt
när man färgar hemma. Men eftersom jag redan var blond sen innan kändes
det ganska lugnt, chansen att färgen blir grön/gul är ju inte lika stor när man
färgar håret till en nyans som ligger nära :)

kram
ALICIA

skolan dödar mig

yeye blir väl förmodligen plugg då resten av kvällen.. hade matteprov idag, gick bättre än jag trodde :o fick tillbaka engelskaprovet oxå, VG tror jag de va. Sen imorgon är det prov i NO och Hemkunskap, Redovisning i engelska på torsdag, och på fredag någon sån bonusuppgift efter skolan, och sen på måndag tror jag det blir Spanskaprov, sen på onsdagen engelskaprov.. ORKAR INTE!!!!!!! fyfan vad mycket vi har nu alltså. helt insane! skjut mig! -.- så nu ska jag plugga iallafall.. :( lycka till till mej. puss så länge, kommer säääääkert blogga mer, kan ju nt plugga HELA tiden (a)

M A J A

har världens bildtorka oxå, måste fixa min kamera. ååh känner mig helt lost..

BILD PÅ HÅRET



here you are bitches !
hmm pytte redigerad i windows visningsprogram, men annars inngenting.
enjoy the big picture xd
utväxten e helt jävla borta, dåligt ljus på bilden bara. dessutom inget löshår i!


next

blev ingenting idag med agge :(, han skulle ha gäster o så är de fetekallt ute :( blir väl en annan dag då :) får se vad jag ska göra nu istället, ska dricka te nu ( JA IDA, DET SKA JAG! ) o äta pepparkakor iallafall, vill till väla senare ikväll men får se. puss!

M A J A


only if you promise to not break me

idag stötte jag på en människa som tidigare, när jag var yngre alltid tryckte ner mig. När jag fick syn på honom spolades allt tillbaka. jag hoppas han såg hur stark jag är nu.

jag har ingentnig roligt att berätta, hum mer än att jag ska plugga, R O L I G T.
ska in till köket och göra lite riktig varm oboy på kakao.

och jag har ingen aning om vad jag ska önska mig i julklapp..
alicia

hahahahahhaha jag  b j u d e r   på bilden (h

Lalal

Min mentor tror att jag letar efter frågor från miljömötet i köpenhamn, men det orkar jag inte.
sitter här och smsaar ist. för skolan kan ju typ dö (:
hm blir nog lunch med söta emma sen, och de va längesen ja träffade henne..
Men jaoo, nu ska jag in och rövslicka min mentor lite, han tycker faktiskt om
mig.. höhööö, (bara för jag alltid når upp till hansförväntningar på mig) jaja,
man e ju ganska duuuktiig.hah
puss

suck alut
alicia

soulmate

var bara tvungen att säga att jag älskar denna tjejen något så otroligt.
vet inte hur jag hade klarat mig utan dig, tror inte ens jag hade det.
så snälla, lämna mig inte. för du är mitt allt. som en syster för mig.
det är du & jag mot världen, mot allt. vi har klarat så jävla mycket hittils.
vi delar allt, du vet allt om mig, och jag vet allt om dig. behöver inte
gömma någonting för dig. du kan mig ut och in. du är dig själv och ingen
annan, ingenting kan ersätta dig. jag är ingenting utan dig.
och det är just därför jag älskar dig, lucille marullio hanmark.


what other people think of me, is none of my business



sandlåde-nivå på dig!

lyssnar på håkan.. mmums, bäst! bästa texterna. imorgon blir det att åka hem till agge :))) pusssar på de :)
höhö nu ska jag fortsätta knarka håkanmusik & ( JA IDA, DET SKA JAG ) dricka te! :)

myycket kärlek!

M A J A

du tar mig för givet hit & dit, men nu är det slut med det.


Life is not fair

Humm.. löste någonting med en viss person idag, eller det verkar så iaf. Hö, kul att han typ läser min blogg och kommer se det här (antagligen) ha men ändå xd Kändes ändå skönt.
Har försökt plugga på so:n, men jäkla ov(bänkvärmar)-christopher, (okej ta det inte fel, C är grym) har sagt fel till mig -.- så fick bli engelska recensionen istället, och påbörjat tyskan litegrann.
jag hatar att plugga. eller åtminstone nu när man e så jävla skoltrött.
------------------
också måste jag säga att de finns litta folk som gör mig glad ändå :)
robin är en av dom :d äh fy i helvete vad jag är kär. och lycklig.
då vet ni det :$ som om ingen kunnat räkna ut det tidigare lix ;)

Men nu ska jag sova, måååste vara pigg imorgon och jobba satan i det på svenska-so timmarna så att jag kommer en bra bit på inlämningsuppgiften. wallaaa

SUCK ALUT
alicia
(suck alut är den tillfälliga hälsningsfrasen när alicia e sur, anteckan jadååe)


success is an inside job

skolan idag som vanligt, seegt. hoppade över träningen idag och pluggade till dom tre proven vi ska ha nu denna veckan, blöö.. men tror jag kan det iallafall. nu ska jag dricka te, ( JA IDA, DET SKA JAG! ) och sen ska jag kanske prata telefon me lille agge :)) puss
M A J A


Saknade tider


min älskade rille är så söt :( och jag saknar honom väldigt mycket. och sommaren. och råå. äh förhelvete, nu MÅSTE jag sätta igång och plugga för jag har enormt mycket den här veckan.
typ, svenska inläming på fre, matte prov på tors, tyska prov på ons, eng redovisning på fredag och sån no-redovisning... ORKAR INTE.
ge mig lov. eller åtminstonde mina efterlängtade dagar i sälen.
puss
alicia

get out of my face

Sitter i skolans korridor. haha jag och robin var verkligen döda imorse, han var omöjlig att väcka. inte ens mina pussar verkade hjälpa :(
Nu ska jag bara försöka ta mig igenom dagen utan att somna eller skita i allt, har verkligen lust att bara gå hem ... Ja, sen blir det väl hem till mamma o plugga eller nåt. sug.

alicia

agge!!

heeej, nu pratar jag i telefon med lille söta agge :) han är bäst! puss på det :*
MAJA

min hjälte

det bara kommer dagar då man exploderar, då det känns som allt går under, då man blir påmind om det, om, om och om igen. man blir påmind om att man har förlorat det som betyder mest i ens liv. man vet inte vad man ska göra, man vill bara skrika. man blir påmind om att man aldrig mer kommer få höra personens röst igen, aldrig mer få känna att man inte är ensam. jag hatar dessa dagarna.

Jag saknar dig Pappa, det har snart gått åtta månader, och jag fattar inte hur jag kan ha kommit såhär långt utan dig. I love you. <3


Sometimes in my head I can still see pictures of you
And I laugh to myself
when I think of all those crazy things that we used to do

 


you got someone to blame

ändra planer, skulle egentligen sova hos robin inatt men nu är han påväg hit ist :)
nyss hoppat ut från duschen och sitter med myskläder på mig.
jag älskar att inte behöva fixa mig inför honom, jag är bra ändå lix :)

har inga planer för resten av veckan ännu, får se hur det blir sen. håller
er uppdaterade !

alicia

nu kan du få mig så lätt

dålig update, vet! men nu är jag tillbaka iallafall. är frisk nu, äntligen. har varit med lucille hela helgen, kulkul! imorgon är det skola och jag ORKAR inte! är så jäkla trött på skolan nu -.- men jaja, jag längtar tills tisdag iallafall (a) puss på er
M A J A

Och jag vågade aldrig hålla din hand
Vi är inte såna som i slutet får varann


ja, det är ju sånt här jag gör när jag är sjuk ;)


Stressad

Hej :) Igår drog jag och cassandra hem till david och chillade där med han och robin, hade trevligt. Idag har vi slöat framför filmer hela dagen (a

Nu ska jag bara dammsuga ovanvåningen, duscha och äta och sen ska jag sova tidigt ikv (a

Ni ska få bild på håret, men hinner inte nu :( Kommer någondag, jag blev iaf nöjd!
puss
ALICIA

och jag vill hålla i din hand

nu står jag och uppdaterar med färg i håret ! hihi, ni får väl bild antingen senare eller img. Hoppas nu fan inte det blir misslyckat..
vill också tacka för en mysig kväll och morgon idag, jag älskar dig <3

senare blir det cassandra, vet inte vad vi ska hitta på ännu, puss! hemma eller ut? vi får se !

alicia

come, help me out

f o t o;  a l i c i a   h a n s s o n


Avreagerar mig , big time

Du förstår nog inte hur jävla skrattretande det är, visst jag brydde mig. så jävla mycket. jag har fällt tårar på grund av det här. Men inte längre. äh vafan, varför ska jag lägga ner energi på en människa som fortfarande bara tar varenda jävla chans han får att såra mig. Förhelvete, det var längesen det var vi, men ärligt, tyckte du inte att du sårade mig tillräckligt då? och problemet är att du känner mig så jävla väl, känner till alla mina svaga punkter och du siktar mot dom hela tiden.
men visst, är det uppsagt vänskap du vill ha, är det fan det du ska få. big time.
du har betytt oerhört mycket för mig, men du skulle nog bli förvånad över att
se hur lätt jag kan göra dig till ingenting. så om vår kontakt och vänskap tar slut
här, fine for me. men bry dig inte om att komma sen då när det passar dig. för då
står jag fan inte kvar här.
du är inte ens värd min energi,
du är inte värd min tid eller mina tårar. inte ett jävla skit



Efterlängtad fredag!

Ohh den här helgen har varit så sjukt efterlängtad, inte riktigt lika som den förra, men nästan!
Snart kommer robin till mig, ska hyra  film och sånt mys, äta tacos och bara chiillaa hela kvällen
och hela natten och halva imorgon :)
Imorgon vid halv fem ska jag hem till min moster och färga håret, hihi ni får se hur det blir sen !
Färg och sånt hemligt än sålänge, hihi !

Här kommer två söta bilder från skolan idag, jag diggade oskars mössa och tyckte alex va så söt,
haha!
jag tyckte ju dock att ja va lite småsöt i mössan (a

ALICIA


i look at you and smile, cause i'm fine.

kom precis hem från väla, är typ frisk nu så känner mig bättre. köpte inget speciellt bara en sån te-sil, höhö så nu kan jag dricka mitt älskade te som jag har längtat efter men inte kunnat. :( fast först ska jag duscha, och sen pluggaa. :( ha det bäst!
M A J A  

let's get wet, william

haha rubriken kom från tv;n :p Igår hade jag mysdag med robin, polarexpressen och massa mysmysmys :)<3 Idag blir det plugg :( måste göra klart engelskan bläää.
Äh vi hörs senare, puss

alicia

i'm still breathing

sjuk idag igen, men är säkert frisk imorgon. idag ska jag bara pluggapluggaplugga, prov imorgon. fast först ska jag göra kötbullar & makaroner, mmmmums, vi hörs väl senare! puss.
MAJA


you're going down

ska faktiskt försöka bli jätteaktiv nu igen, har ju varit S Ä M S T på det. men det blir ändringar på de nu! jaja, jag ligger o kollar på snobben med lillasyster, haha fett bäst! vill ut ikväll men får se hur det blir med den saken, är ju sjuk..
puss
MAJA

Jag vet du bär en mask som du tror ingen ser
Och när du försöker le så ser vi den bara mer


du förstör henne

godmorgon? typ..
är sjuk idag iallafall och vaknade vid nio, sen somnade jag om och vaknade precis. fett jobbig kväll igår så har inte sovit någonting inatt känns det som. har världens huvudvärk, blö. nu ska jag bara ta det lugnt resten av dagen, sen vid fyra ska jag hämta mina småsyskon på dagis, hur jag nu ska orka det? puss!
MAJA

Just turn around now, cause
you’re not welcome anymore

Snabb update

har mega bråttom, ska till tandläkaren nu ! Hhi måste springa..
Men vi hörs sen!
PUSS
alicia


RSS 2.0