sleep tight


22:51.
nu ska jag sova. upp väldigt tidigt imorgon, åka skidor med skolan ju!
ni får ha det bäst, kärlek till er alla!



the truth hurts and a lie's worse

tiden förändras inte, vi förändras.
Det viktiga är inte det du har i fickan utan det du har i ditt hjärta.




blunda för allt.

JAMES MORRISON<3

sen söndag kväll

Hello everybody, ikväll blev till att mysa med familjen på bio. filmen var ruskigt rolig! haha, Rosa Pantern 2. Sen hem och packa mina kläder och smink och sånna  saker och sticka hem till pappa :) & nu sitter jag här och klockan är kvart i 11. Jag borde sova, men satt och bråkade med praouppgiften och det slutade med att jag kom fram till att skita i den ikväll. Haha. Men nu ska jag sticka in och borsta tänderna och hoppa i säng. puss



lovet har varit underbart, kvällar fulla med härligt folk!
E, E & L <3


Hallo !



vilken var den lyckligaste dagen i ert liv? :) Utan tvekan var min den 23 juli 2008.
Håkan Hellström på Sofiero, tillsammans med Kent. Ouf, har aldrig varit med om
något så fint som det. Nivet den känslan när något är så bra att man bara vill
gråta och inte vet vad man ska ta vägen, och man bara kastar sig in i känslan och
jag bara sjöng. Sjöng, skrattade och hoppade tillsammans med massor av
andra människor, och även om klockan va sent på kvällen och det egentligen
borde kännts lite kyligt ute, var scenen & publiken liksom omringade av en värme.
Ih jag kan inte beskriva. Lyckligast. & sen att jag fångade en ros han kasta ut
gjorde liksom min kväll. Håkan Hellström är min gud.

en tanke

ibland känns det som jag lever mest för att skydda andra
ifrån åsikter och ord.
jag är trött på att jämt försöka skydda allt och alla, och att
jag hellre tar skulden själv än låter någon annan råka illa
ut.


klippa & klistra är kul,

besökare :D

Hade visst 76 unika besökare på bloggen igår, tack för det !
Jag har hostat typ hela natten, mår inte så vidare bra.
Fan att jag praoade på dagis, inte konstigt jag är förskyld.
Idag blir det att göra praouppgiften & bio senare ikväll :)
Nu ska jag sätta mig och mysa framför Rosa Pantern
med en påse malaco truly, ikväll blir det 2an på bio.
PUSS





00:46



Like a flower
Waiting to bloom


det blev inget sovande för mig inte, inte idag heller.
det verkar som natten är den sida på dygnet då min
verkligt känslosamma sida går igång. kan prata i
timtal om livet, sorg och kärlek.

jag är glad !

Hihi tack maja för meningarna om min mittbena, härligt att ha dig tillbaka !
Jag känner mig väldigt glad just precis nu. Jag vet inte varför,
men det resulterar iallafall i att jag får lust att bjuda på en helgalen bild. Haha, men hur kul vore det om man inte kunde bjuda på sig själv? :) Min säng ser väldigt inbjudande ut. Får väl ta och lägga mig nudå antar jag.

förresten ska jag nog börja fundera lite på vad jag kan tänka mig i födelsedagspresent, inte allt för lång tid dit nu. Men det löser sig. Redan nu har jag tänkt önska mig Björn Axéns "Volumaster", hade varit perfekt till mitt hår som ofta saknar volym trots olika metoder som spray & tupering. Haha.

Godnatt från mig till er,




ps. tack "johanna puss" för komentaren! :)

reklam-film!




nu var jag bara tvungen att slänga in ett allra sista inlägg. kom bara och tänka på en kul sak bara :)  min mamma, var och provspelade i malmö för en reklam film för någon slags ny huvudvärkstablett. och så häromdagen ringde de och sa att de hade valt ut min mamma, och hon och tre andra ska medverka i denna reklamen då, om någon vecka eller så. så den kommer att visas på bio & tv i ett år. hihi, tyckte bara det var lite roligt ;)
yellow, hette huvudvärkstabletten tror jag. jaja, puss!


dålig uppdatering, jag vet

hejhej. tillbaks igen :)
kollade nyss på melodifestivalen med familjen, mysigt, tyckte faktiskt att EMD var bäst & tur var ju att dom gick vidare till globen då :) måste bara påpeka att jag ska åka skidor på tisdag med skolan. det är första gången för mig, och jag är nästan helt säker på att jag kommer ramla hela tiden! jaja, hoppas på de bästa :) sen måste jag också säga att alla måste faktiskt erkänna att alicia är sjukt snygg i mittbena :o hon passar riktigt bra i det! :)
jag blev lite inspirerad av alicias sån egna namnsignatur, så jag testade att göra en själv, inte världens finaste. men den duger så bra så, :) tänker snart gå å lägga mig eftersom jag har tidig träning imorgon bitti.
kärlek till er alla !<3


familjekväll, check!

Åh idag har jag planerat att ha en riktig mysig familjekväll.
godis, check!
tv, check!
te, check!
ben&jerry's, check!

Också har jag precis fixat en ny signatur bild, nivet den som alltid är efter de inläggen jag skrivit? Nu blir det en handskriven, lite mer personligt tycker man :)

dagens låt; Right round - Flo-rida feat. Kesha




det slog mig

Jag fortsätter på rubriken, det slog mig att jag lovade er imorse att det skulle komma en bild, men så tvingade mamma ut mig på maxi så blev det inte tid till att posta ett inlägg innan, men nuså!
Inga jätte roliga kläder idag, men perfekt för en slö lördag :D
t-shirt - victoria's secret
jeansleggings - gina tricot


Håret la jag däremot ner mer tid på, jag tycker om att stå & pyssla med håret och smink :)
mittbena + lockar är fint tycker jag .

ALICIA HANSSON

Segedag !



Åh nej säger jag bara, åh jag som skulle till glumslöv idag och sova hos F. Så himla typiskt att min förskylning ska bryta ut precis idag då. Så det får bli till att vara hemma istället. Tror moster & lillkusinen skulle komma och fika senare.

Nä nu ska jag rota fram något kul från garderoben & sätta igång locktången.
jag känner mig så himla inspirerar just nu !
härligt. planerar att visa senare vad jag slängde på mig.


KILKLACK


Dehär införskaffades förra sommaren, rotade fram dom ur garderobern förra veckan.
Blir superfina nu i sommar till ett par slitna jeansshorts och någon snygg t-shirt.
Gud vad jag bloggat idag, tummen upp!
Nu ska jag verkligen sova, & nu är det inte bara ord.
puss


fräknar & i love you





FRÄKNAR & I LOVE YOU
eller tvärtom kanske.

nu ska lilla jag snart hoppa i säng, trött efter en heldag i malmö.
puss ni vet att jag älskar er

closeup







1. ljusa jeansleggings - gina tricot
2.
spets trosor - h&m
3.
stickad, kort tröja - gina tricot

klockan är tio i 1 & jag sitter och sjunger på diverse kärlekslåtar från bl.a Regina Spector, Lars WInnerbäck&Miss Li  och Maia Hirasawa. Det låter nog extra bra just idag eftersom jag är hes, haha. Och passar inte det ruskigt bra till långsamma kärleks ballader? Och vem såg Maia Hirasawas tolkning av The Arks "the worrying kind" i melodifestivalen för något år sen? Vacker till tusen. Så se till att lyssna på den !


Gårdagens shopping

   

Åh är den inte fin? Ett av inköpen från Gina igår :) Även jeansleggingsen som även dom är på bild här :) Men hur snyggt är det inte på en skala? Ångrar inte en sekund att jag köpte dom. Igår blev det även en ny bh med tillhörande trosor från H&M och en tröja till från Gina.  Ja, pank var ordet.

Men jag planerar faktiskt att renovera lite i min garderob nu, har bara så himla tråkiga och opersonliga kläder. Dom säger mig ingenting. Nä nu får det bli lite snygga inköp som går att matcha på alla världens olika sätt tycker jag ! haha. Jag ska göra ett litet inspirations kollage när jag får tid, och förresten så kommer det nog ett par bilder på det andra jag köpte igår så småningom.


Nä nu ska jag gå och göra mig en kopp te, min hals säger jag bara.


hej !

Ah nu sitter jag hos mormor och morfar med mamma och syster. Oh herremin gud, jag orkar inte ens berätta om innan idag, man kan väl minst sagt säga att det blev lite bråk. Mitt inne på Espresso house. haha! Men ja, fick handlat en del så nu är mina pengar slut :( Men sakerna hade jag letat efter och behövde så det får va :) Lite bilder kommer kanske imorgon? Vi får se om jag har tid, :) 

Sen måste jag bara säga att jag är så himla imponerad av Gina Tricot nu, jag tyckte dom hade blivit så himla tråkiga och helt tappat allt det som gjorde dom bra. Men nu har det kommit in så himla fina grejer, jag vill ha allting nästan! haha. Men nu ska jag hem. Ha det bäst. puss :)

Alicia Hansson
 

I played the game by all the rules



Okej, jag tror minsann jag ska börja med mittbena nu på riktigt. :) haha. idag har jag mest gått omkring här hemma med Love Actually - skivan på hög volym. Åh är det någon som Inte gillar den filmen? Den är så fruktansvärt bra, och musiken är helt fantastisk. Och har man inte sett den, gör det nu. Datorn jobbar för fullt med att flytta över låtarna till min kära i-pod, så det blir väl till att ligga och lyssna på musik sen ikväll :)

& den känslan! Det är nog en av de absolut bästa känslorna.När man ligger i ett helt tyst rum, med två i-pod hörlurar i öronen. Och det känns som musiken är i hela sig, att den cirkulerar runt i kroppen, i ådrorna och det känns som man nått höjdpunkten liksom, ni vet den känslan som knappt går att beskriva? Men samtidigt på något vis känns det som musiken man spelar är lika stort som universum, att den är överallt, var man än tittar.
Jag älskar den känslan.


ni får en närbild, jag gillar känslan i den, puss


en bra människa?

okej, dom flesta kanske har kommit fram till att jag är en rätt djup människa? haha, men här kommer en blandning mellan fundering & tankeställare, ja vi får helt enkelt se hur det här blir :)

Tänk för dig själv, vad tycker gör en människa till en bra människa? Vad handlar allt om? Tänk dig sen, är jag det? Gör jag allt det som en bra människa gör? Kommer du fram till att du nu gör det, varför vara så hård mot dig själv och inte tillåta dig att tycka att du själv är en bra människa?
Jag har verkligen lärt mig och växt så mycket under 2008. Och vad är en bra människa för mig? En bra människa är någon som, till viss del sätter andra före sig själv, som respekterar andra människor, som finns där för sina kompisar och som självklart finns för sin familj.
Jag tycker att jag respekterar andra människor, och jag tycker att jag finns där för mina kompisar. Händer det dom någonting gör jag allt i min makt för att dom inte ska gå igenom det själva, jag försöker så gott jag kan med att bara finnas till hands om någon skulle vilja prata eller ha någon att gråta ut hos. Jag tycker att jag är en bra människa. Och jag kan säga det , för jag tycker jag har många av de egenskaperna som krävs. Och inte allra minst , en människa som respekterar sig själv och som kan stå för vad dom tycker.

Vet ni hur mycket det gör, och hur tydligt det märks om en person respekterar sig själv? Är du säker i sig själv, lägg märke till att det inte är samma som att vara totalt egocentrerad, lyser det igenom. Varje människa du pratar med märker om du själv tror på vad du säger eller gör. Och visst, varenda människa har brister, saker som får dom att känna sig lite osäkra på sig själva ibland. Men vafan, helheten är ju egentligen jävligt bra, ellerhur? Så vad spelar de små sakerna för roll, för vem vill egentligen ha en människa som är perfekt? Och jag hade så sjukt lågt självförtroende innan, men på ett år har jag tagit mig så himla långt. Och när jag började bli säker i mig själv, när jag hittade och med ord kunde säga på rak arm vem jag är, då kom det andra av sig själv. För att vara säker i sig själv är som grunden, att sen kunna gå mot utsidan kommer av sig själv. För jag tycker jag är en bra människa . Jag har kloka värderingar. Och kloka åsikter. Jag har mycket att ge världen. Och jag är bra på att uttrycka mig. Och jag är inte ful. Jag är en bra kompis.
Varför skulle jag gå runt o tycka att jag själv är dålig med alla dom egenskaperna?
Du måste också börja tänka så. Väg dina positiva delar. Skit i dom negativa. För dom har vi alla, men dom är inte lika kul som dom positiva så varför ens bry sig om dom?

Hoppas ni fått er en tankeställare eller något i den stilen, nu ska jag hoppa i säng. Puss alla bra människor där ute !


februari + snö

 

Nu tittar jag in här igen, och är det inte helt otroligt att vi här nere i söder sitter med snö ? Nu är det lov, jag vet inte riktigt vilket men det spelar inte så stor roll, för lov betyder enbart lov för mig :) Det här blir ett av de två inläggen jag planerat att slänga in här ikväll, det andra kommer bli lite mer personligt.  Men idag spenderade jag dagen med en riktigt lugn morgon och sen begav sig jag och emilia ut i det kalla vädret och tog bussen till solariumet och sen blev det mcdonalds på stattena :) Helt perfekt en ledig tisdag. Men nu ska jag börja fundera lite på vad mitt andra inlägg ska handla om ;) Ni får väl se. Puss och kram, jag älskar er !


RSS 2.0